0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Danas sam uzivo vidio prvi put Featherfin Rainbowfish-Iriatherina werneri....
fakat interesantno..ali...a ne znam.Jednostavnbo su mi čudne
vidim da si odusto od razbora,rado bi ih uzeo al nemam gdje s njima nazalost
Citat: Area5189 - Siječanj 17, 2009, 09:40:24 prijepodnevidim da si odusto od razbora,rado bi ih uzeo al nemam gdje s njima nazalostpa sad kad sam stavio tetre one plivaju kud jedna tamo i druga, a rasbore plivaju onak rastrkano. za sad ce rasbore van a jos tetri unutra
Uvjerili ste me da rasbore ostanu. Sad cu jos uzet 2 rasbore i 5 tetri tak da imam od svake vrste 10 komada.Frida: Jel ce bit previse 5 Iriatherine unutra? Njih bih mozda probao mrijestit jer sam malo gledal po netu i ne bi smjela bit velika nauka oko toga
Citat: Malky - Siječanj 17, 2009, 16:49:33 poslijepodneUvjerili ste me da rasbore ostanu. Sad cu jos uzet 2 rasbore i 5 tetri tak da imam od svake vrste 10 komada.Frida: Jel ce bit previse 5 Iriatherine unutra? Njih bih mozda probao mrijestit jer sam malo gledal po netu i ne bi smjela bit velika nauka oko togaNeće biti previše i stvarno se bez problema razmnožavaju.Ja sam čak imala podmladka u dučanu,onda ti je sve jasno!
Malo mi je skupo 25 kn po komadu, a kako bih uzeo barem 5-6 komada...budem pričekao da se kome od vas izmrijeste pa se dogovorimo za kakav manji iznos...
malky uvijek probija led,prvo s kozama sad i s ribama,jer koliko sam vidio tj procito rainbowe nema nitko,ili su jako rijetke.