irusnjak, da si na stranom forumu, odavno bi ti se obrisalo brdo postova,a vjerojatno i mojih...
Al sve to zbog toga što, žao mije reai, laprdaš.
Neznaš što treba za dobar rast bilja, neznaš što je Dutch akvarij i neznaš koje biljke reea ima, molim te razmisli o ovome što sam ti napisao.
Za onaj rast bilja što želi napravit RobiR, treba definitivno više od 0,5w/l , preporueljivo bi bilo 1w/l, a neki koriste i više!
RobiR, ukoliko želiš postia više "grmova" od odre?enog bilja i to još k tome da svi listiai budu zdravi i gusti, morat eeš se opredjelit za DIY ili na malo skuplju varijantu, pa veai juwel (sve što nije Rekord) i Glomat2, sa tom kombinacijom ja sam zadovoljan.
Trenutaeno mi je Glomat izva?en i jasno sam primjetio pad gustoae bilja... ono i dalje raste al razmaci izme?u listova su se utrostrueili...
instalacija dotienog je više nego jednostavna, a sve ljepo izgleda... meni se osobno nije dalo petljati sa svom tom strujom i poklopcima pa sam se opredjelio na onu gore navedenu varijantu...
Ne tvrdim da je to NAJbolje, ali tvrdim da eeš sa time vrlo lako postiai željeni razultat, a uvijek možeš skinut extrarasvjetu i imat obieni tank.