Kolovoz 04, 2025, 06:18:30 prijepodneNajnoviji Član: Kiki24

Autor Tema: tackaste alge!!!  (Posjeta: 1248 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline ChichazZ

• Trade Count: (0)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 46
  • Long Live Rock n Roll
tackaste alge!!!
« u: Prosinac 12, 2008, 18:47:21 poslijepodne »

Primjetio sam da su te male alge postala prava napast u AQ i čini mi se da počinju da se odomacuju...E PA NECE MOCI OVE NOCI  posto sam rijesio da im se suprostavim iz sve snage samo mi malo pomozite......Imam AQ 80 L,Osvetljenje 1 obicna MILUX 18w/t8 220 V i jednu SYLVANIU GRO LUX F18 w/GRO T8, unutrasnji filter  http://www.sicce.com/prodotti.php?fam_prodotti=0&id_sez= 6&id=38 akvarijum star 2 mjeseca i lampe kupljene nove...ribe hranim listicima najvise, jednom sedmicno artemijom i nekom hranom NUTRON BIOGRAN koju najvise i vole ...u AQ imam malo previse ribica ali kao i svaki novopeceni akvarista jednostavno nisam mogao da odolim:8 skalara (6 uskoro poklanjam), 6 zebrica, 2 pangasiusa, 8 xifa, 2 anticitrusa, 5 corydorasa, 6 tetri crnih,4 molija...za sada ih ima samo  po staklu i po nekim vrhovima biljaka...ako ima neki prirodni put bio bih najsretniji...znam da nisu opasnost ali su odvratne...  :D Veoma zahvalan  :klap: :klap: :klap:
Svakim danom što više upoznajem ljude to svakim danom sve više volim svoje akvarijume...