Ali definitivno sam za korekcije zakona o držanju takvih životinja.
Odnosno kako je el djapo pričao za tipa u francuskoj koji je morao zadovoljiti hrpu zakona, edukacija, potvrda, inetrijernih prilagodbi te nekih alarm gumbića...no nitko ne bi smio zabraniti držanje takvih životinja ako vlasnik zadovolji sve uvjete.
To ti je svuda u svetu normalno i tako se radi, samo u BANANA Državama kakve su ove naše na Balkanu
političari mogu da donose tako Glupe i Licimerne odluke

Kažem licimerne zato što je isti taj politički vrh (bolje reći; dno) i kod vas i kod nas u Srbiji
direktno odgovoran za stotine hiljada nevinih žrtava u ratovima koje su 90% vodili iz ličnog interesa,
i mnoga mnoga druga zlodela, a sada se kao navodno "brinu" za živote terarista i njihovih komšija,
ma pazi da nije...
Naj lakše je napraviti se pametan i zabraniti nešto, to je isto kao da su zabranili upotrebu
automobila zato što predstavljaju rizik i zato što ima previše žrtava u saobraćajnim nesrećama,
po meni je to bukvalno isto tako da nije zabrana rešenje već upravo taj zakon koji sprovode
sve normalne zemlje na ovom svetu, psihološka procena, kurs, polaganje, dozvola, kontrola i
nema problema...
U Srbiji držanje otrovnica nikada ni nije bilo dozvoljeno tako da sam ja od uvek bio u ilegali,
ali sam eto, takodje i primer da te
zabrane ne pomažu, čak šta više veoma odmažu jer se
ni u ludilu neću odreći svoje ljubavi prema otrovnicama, a zbog te zabrane ne mogu da nabavim
serum koji bi mi u slučaju ujeda spasio život...
Vama drugarski mogu da savetujem samo jedno; Pošto je Teraristika kod vas mnogo više razvijenija
i pošto vas ima dosta,
lepo se organizujte pa na ulicu...
Kada pokažete da ste složni i da ste ipak brojčano neki faktor, ta će zabrana po meni onda mnogo
teže zaživeti, a u krajnjem slučaju ako ništa drugo moraće i vas uključiti u raspravu o tome kao
bitan i najvažniji faktor bez koga se i ne može...
Meni, kao i celoj mojoj generaciji, lopovi i kriminalci koji su na vlasti u Srbiji, su uništili mladost i veru
u bolje sutra, pa se ipak nisam okrenuo kriminalu, alkoholu i drogama, i jedino Lepo što imam u životu
je moja Porodica i moje Zmije, tako da ću
BUKVALNO napraviti
MASAKR ako neko krene na njih
ili pokuša da mi ih oduzme

,
a vi dobro razmislite dali će te da ćutite, pa u zemunice i katakombe, ili ćete reći NE i isterati svoje...