0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
.. baš tako... prije ili kasnije češ naučiti da se stvari uzimaju po namjeri, a ne po cijeni... dakako neke stvari su precjenjene, ali ipak večinom se isplati malo dublej u džep gurnuti ruku... .. govorim ti zato jer sam prošli vikend imao situaciju.... iz koje proizlazi ovo gore. Da sam malo više platio .. sad ne bih imao gubitak od 5000... u tih 5000kn je uračunato... potrgano(uništeno) + nova oprema.... pa tak... uzmi ono kaj valja... jer vjeruj mi... meni je jedan požar bio previše... iako nije skoro pa ništa izgorilo !
ne mora bit da najjeftinije uvijek ispadne lose.uvijek gledas omjer cijene i kvalitete.a imam obadva i najjeftiniji digitalni je bio 50 kn i nisam imao nikakvih problema ni s jednim ni s drugim
Citat: Area5189 - Prosinac 04, 2008, 17:03:57 poslijepodnene mora bit da najjeftinije uvijek ispadne lose.uvijek gledas omjer cijene i kvalitete.a imam obadva i najjeftiniji digitalni je bio 50 kn i nisam imao nikakvih problema ni s jednim ni s drugim.. nisam ni ja do sada imao.... pa eto.. sva sreća da da je netko bio doma.
Meni odlično rade i mehanički i elektronski jedan pored drugoga,elktronski ima dosta dugu memoriju,i nikakvo resetiranje ga ne pogađa.Al vidiš dobro da ste ovo napisali ja sam mislio da su svi isti,Ako zatrebam još jedan,tražit ću isti koji imam.