Euj, meni se eini da ti je postojeai okvir vizualno usporediv sa naoealama pepeljarušama u crnom okviru - modnom hitu iz kasnih šezdesetih.
Što se tiee estetike okvir je dobrodošao - ali mora biti neupadljiv- i ostatak društva ti je rekao da je bit vizualnog dožovljaja tank, a ne okvir. Ovaj postojeai akvarij istiee upravo okvr. Aluminij kao izbor materijala za izradu okvira nije loš, me?utim problemi vezani uz njegogovo spajanje preveliki su, a vjerojatnost loše izvedbe, eini mi se, prevelika. I stvarno - akvarij ti je premali za brigu o pojaeanjima i sigurnosti. Ja sam inaee pripremio INOX okvir za svoj buduai 700 litarski tank (Hm... o njemu prieam vea godinu dana, ali nikako da ga zalijepim..) ali ne na principu kaveza (kakav je tvoj sadašnji) neko kao dva prstena. Jedan prsten dolazi ispod dna, a drugi na vrh akvarija - ostavljajuai vertikalne površine uglova bez okvira. Time, mislim, dobivam na prostranosti akvarija, a okvir ima i estetsku i sigurnosnu funkciju - 700 l je prilieno vode....
Inaee - najdulja stranica mojeg buduaeg akvarija iznosi 135 cm, a okvir je širok samo 4 cm, saeinjen savijanjem inox lima debljine 2 mm, zavaren i ispoliran.