Ovako : Akvarij 200 lit. u njemu znam da nije baš grupiranopoBojkovomali:
Socolofi mužjak i ženka, maylandia estherae dvije ženke , jedna na oporavku itraži se mužjak, melanochromos auratus solista mužjak ali nije agresivan jer je socolofi kralj, jedan muški pseudotropheus elongatus izgubio ženku na isti naein koji sam vam opisao, jedan krasan primjerak muškog maylandia aurore isto nijeagresivac ali se neda j***ti od drugih, jedan muški labidochromis ceaurelus , isto ostao bez ženke navee opisani naein. jednaauloncara rubin red muška , da se ne ponavljam i on je ostao bez drage na isti naein. dva melanochromis johanni-amla?a oko 7 cm , muški i ženski i dva lifallilija od kojih se moram jednog riješiti jer su oba muški pa skrivaju boje i izgledaju ko kederi osim u mraku kad deeki pocrvene ko krv, no za sada se ne tuku jer su mladi.
To bi bilo to ,i naravno puuno sljemenskog kamena i dovoljno spilja za sve.
Bojko znam da eeš reai da je to eudo gemišt što i je , ali znam neke ljude koji imaju i tanganiku i malawi i botie itd. zajednopa im se to ne doga?a , meni nije eudno što se oni tuku nego što je to uvijek kad me nema , mislim da tu ima nešto sa njihovom inteligencijom , mrcine skuže da me nema pa udri po najslabijem!
Eto isprika na ovolikom postu ali pitali ste !"