Kolovoz 03, 2025, 21:30:08 poslijepodneNajnoviji Član: Kiki24

Autor Tema: Molim pomoc!  (Posjeta: 825 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline DeWiaN

• Trade Count: (0)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 43
  • Moji kraljevi
Molim pomoc!
« u: Studeni 25, 2008, 18:13:44 poslijepodne »
Kako uhvatiti malawca ako netko zna neki trik,pokusavam vec 2 h i vise nemam zivaca,a puna su joj usta malaca ,htio sam ju odvojiti u drugi akvarij al nemogu je uhvatiti jer u akvariju imam jako puno kamenja,e sad jedino da izvadim sve kamenje ali to je posao u p.m ,ako znate neki trik slobodno napisite pa budete mozda i dobili nesto od potomaka  ;):-)!Pozdrav!
Život je kocka koja se ne baca,a ako ti ispadne moli se da padne na pravu stranu!

Offline DeWiaN

• Punopravni član
  • Moji kraljevi
Odg: Molim pomoc!
« Odgovori #1 u: Studeni 25, 2008, 18:30:28 poslijepodne »
Uhvatio konacno ,e sada da li ju mogu ostaviti u velikom meredou u akvariju,jel moze biti u mrijestilici ili ju moram odvojiti u drugi manji akvarij i jel taj akvarij mora imati sta od kamenja ili moze biti samo staklo onako prazan!Hvala unaprijed!
Život je kocka koja se ne baca,a ako ti ispadne moli se da padne na pravu stranu!

Offline likota

• Novi član
  • *
  • Spol: Muški   Lokacija: Zagreb
« Odgovori #2 u: Studeni 25, 2008, 22:43:51 poslijepodne »
Kako si uspio uloviti ženku, a nisi vadio kamenje? Slučajno ili imaš neki trik? Ako je trik svakako ga podijeli sa ostalima, jer osobno ubija me vađenje kompletnog kamenja i ponovno stavljanje.

Što se tiče odvajanja ja ih ostavljam u mrijestilici u akvriju. Na taj su način odvojene i sigurne od napada i one i mladunci, a opet pretpostavljam da ne gube mjesto u hijerarhiji jer ih druge ribe vide cijelo vrijeme (radi se o plastičnoj, prozirnoj mrijestilici). Kad ih, nakon što izbace mladunce, vratim u akvarij, nikada (do sad) nije bilo nikakvih problema.

Offline DeWiaN

• Punopravni član
  • Moji kraljevi
« Odgovori #3 u: Studeni 26, 2008, 18:09:33 poslijepodne »
Ma iznenadio sam ju slucajno izgleda, nakon 2 h patnje!

Offline korni

• Punopravni član
« Odgovori #4 u: Studeni 27, 2008, 22:13:57 poslijepodne »
Ma iznenadio sam ju slucajno izgleda, nakon 2 h patnje!

ja bih prije reko da si ti nju izmrcvario nakon dva sata lova  :D

ima trik. izgladnim ih jedan dan i onda iduci dan kad otvorim poklopac akvarija i malo posipam hrane pa svi nahrupe na jelo a ja samo biram koju cu i svakako mrezicom prici s repa.

naravno najbolje je povaditi sve kamenje, ali onda svi izgube boje i postanu jednolicno sivi, pa se onda pitam: koju zapravo trebam uloviti? a odmah slijedece je pitanje: ima li ovo sve skupa smisla? a konacan zakljucak glasi: sugavi malawci i dan kad sam ih poceo skupljati... :D

naravno iduce jutro kad se mulj slegne i kad ribe zablistaju svojim bojama, smireno ih nahranim i provedem puni sat buljeci u svoje ljubimce i misleci kako su to drage i lijepe ribe. :)
Zagreb