0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
nije ni cudo s takvom pozadinom Back to nature
ajde da vas boli za pare sigurno bi rezbarili doma stiropor a vidio sam puno akvarija sa tom skupom pozadinom bili čisti shit. na ovom akvariju ja bi pohvalio dubinu i ona me fascinira i inspirira. uskoro počinje izgradnja nasljednika mrcine pa... bit će tu svega pomalo...
ajmo pokušat biti realni ovdje. Akvarij izgleda odlično i prezentira biotop afričkog jezera kakav vjerojatno tamo postoji. I ja bih ga imao u sobi i blejio u njega. Sve 5 ali za mene se tu stvar završava.. Zašto? Zato jer je riječ o kupljenim modulima i osim riba koje je kupio ne vidim neki osobit angažman vlasnika. Puno više cijenim neke druge biotope gdje je više kreativnosti vlasnika bez gotovih(kupljenih) rješenja... jer ja mogu sutra složiti red sea(reef) biotop kupnjom 100 kg živog kamenja i ogromne već izrasle koralje te nabosti ih na kamenje i izgledat će savršeno kao da su oduvijek tu bili. Ali nije mi to to. Zbog svega rečenoga kapa dolje proizvođaču pozadine a vlasniku samo pohvala na odabiru modula u trgovini! Živjela sloboda mišljenja!
Citat: Renta - Studeni 21, 2008, 23:57:47 poslijepodneajmo pokušat biti realni ovdje. Akvarij izgleda odlično i prezentira biotop afričkog jezera kakav vjerojatno tamo postoji. I ja bih ga imao u sobi i blejio u njega. Sve 5 ali za mene se tu stvar završava.. Zašto? Zato jer je riječ o kupljenim modulima i osim riba koje je kupio ne vidim neki osobit angažman vlasnika. Puno više cijenim neke druge biotope gdje je više kreativnosti vlasnika bez gotovih(kupljenih) rješenja... jer ja mogu sutra složiti red sea(reef) biotop kupnjom 100 kg živog kamenja i ogromne već izrasle koralje te nabosti ih na kamenje i izgledat će savršeno kao da su oduvijek tu bili. Ali nije mi to to. Zbog svega rečenoga kapa dolje proizvođaču pozadine a vlasniku samo pohvala na odabiru modula u trgovini! Živjela sloboda mišljenja! slažem se sa tvojom izjavom...
...samo kako mu i gdje to stoji?! S ove slike mi se čini ko da je u nekoj maloj sobici.... :
Citat: Zeleni - Studeni 24, 2008, 17:36:09 poslijepodne...samo kako mu i gdje to stoji?! S ove slike mi se čini ko da je u nekoj maloj sobici.... :Prednja strana je okrenuta prema otvoru u zidu i gleda vjerojatno u dnevni boravak, ovo iza je soba za opsluživanje akvarija
A što misliš što će biti