Lipanj 08, 2025, 21:12:50 poslijepodneNajnoviji Član: mikxon

Autor Tema: Braeni par  (Posjeta: 2224 vremena)

0 Članova i 5 Gostiju pregledava ovu temu.

Offline Marko69

• Trade Count: (0)
  • Punopravni član
Braeni par
« u: Listopad 31, 2004, 21:58:00 poslijepodne »

Zahvaljujuai kolegi Antimonuu svoju baru je pristigao jedan par Auratusa. Pošto sam zaboravio foto slika sam sa tu?im pa mi ne ide najbolje. Zato jedna slika kakva takva. Ribe su se odma udomaaile. Samo što sam ih spustia u voda, nakon upoznavanja odmah su prionule stanjivanju tablete spiruline na staklu.

Eto fala Antimonu!!!
Split/Hrvatska

Offline Bojko

• Akvarij.NET Expert
  • Punopravni član
Braeni par
« Odgovori #1 u: Listopad 31, 2004, 22:07:00 poslijepodne »

Melanochromisi su nekako na "dobrom"glasu,tu vrstu zovu i "Ratnik",valjda ime sve kaže.

Sad ovako:M'bune su poligamne ustonoše,pa ti je moj savjet,da kupiš još ženki,jer eeš ostati bez nje,budeš li imao samo taj par.

Ja sam svojevremeno imao jednog mužjaka i tri ženke,i kad je došla doba mresta,ostao mi je samo .....mužjak.Jurio ženke do kraja.

Inaee Melanochromisi su jako lepi ciklidi.....opaki ljepotani.

Offline Antimon

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 52
    • www.minigo.info
Braeni par
« Odgovori #2 u: Studeni 01, 2004, 08:33:00 prijepodne »
Nema na eemu Marko69, prvi i jedini si na spisku za takve transakcije jer drugog "malawi" akvaristu u Splitu neznam, osimIgora od kojeg sam kupio auratuse, ali on oeito nije elan akvarij.net foruma . Eto nakon Bojkovog posta nema druge nego da ti dam još jednu ženku. Imam još 5 auratusa i 1 je sigurno mužjak (sada mijenjaju boju, pa aemo slijedeai mijesec znat spol sviju u grupi) a, sumnjam da bi mogao još jedan biti mužjak, ukoliko se i taj pokaže ženka, tvoj je jer sam ja odlueio ostaviti 1m + 3ž. Mislio sam ti odmah donjeti i tog treaeg ali 2 muška na jednu ženku nebi išlo.Zaboravio sam napomenuti,one ti nemogu oboliti od malawi bloata.

Offline Marko69

• Punopravni član
Braeni par
« Odgovori #3 u: Studeni 01, 2004, 11:50:00 prijepodne »
A šta da kažem: cool
Split/Hrvatska

Offline Bojko

• Akvarij.NET Expert
  • Punopravni član
Braeni par
« Odgovori #4 u: Studeni 01, 2004, 15:14:00 poslijepodne »

A ja mogu samo dodati:ciklidaš pomaže ciklidašu,ili savetima ili ciklidima,i to je jedan kamen temeljac ciklidnoj snagi.

Meni je to uvek drago eitati,jer je to i praktieki dokaz ciklid snage.