Iskreno, trenutno se nema što ni slikati, prazan akvarij s 10-tak ribica veličine milimetar koje se jedva naziru te skrivaju u spužva filteru... zanimljivija je ona boca u kojoj se ležu artemije za hraniti ih.

Inače kako su malci došli na svijet... U prolazu sam pokupio od Žira sve one paketiće na slici s početka teme. Iza toga sam proveo par sati u nekakvom poslu i oko ponoći se vratio doma potpuno zaboravivši na Rachoviije iz Thailanda, te je sve prenoćilo u autu + cijeli sljedeći dan dok se navečer nisam vratio doma. Akvarij u koje sam ih mislio staviti mi je, naravno, ostao u uredu, a kako je datum naznačen na kutiji prošao dan ranije, nisam htio čekati još jedan dan, te sam iskoristio Tupperware posudu za za mrijest. Nalio sam u nju 5-6 cm ciklirane vode iz akvarija i ubacio sadržaj kutijice sa tresetom. Sljedeći dan navečer sam nabrojao 5-6 malaca. U međuvremenu je mački bilo jako zanimljivo mučkanje u boca za uzgoj artemije

te ju je prevrnula tako da je u jednom trenutku postojala i realna mogućnost da malci ostanu gladni kada se izlegu...
ma... killiji imaju više sreće sa mnom nego ja pameti s njima...

Usput... na onoj prvoj slici u plastičnoj kutijici je treset sa jajašcima, vrećica sa nejodiranom soli te pilula sa artemijom.