Kolovoz 12, 2025, 16:36:57 poslijepodneNajnoviji Član: Kiki24

Autor Tema: pet centar se proširio..  (Posjeta: 6245 vremena)

0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.

Offline napoleon

• Trade Count: (0)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 40
pet centar se proširio..
« u: Studeni 10, 2008, 00:50:23 prijepodne »
Ste skužili kako se pet centar u Heinzelovoj proširio? Bar za 30 posto... Na nekaj liči. Još da se popravi kaliteta riba (vjerojatno i drugih živina) i bit će čist zgodan dučanćić. Eh, da je barem vili takav :-[
Zagreb-Maksimir (ne, nisam u ZOO-u)
"How much of human life is lost in waiting."

Offline babyboom

• Punopravni član
  • Kupinecki Kraljevec
Odg: pet centar se proširio..
« Odgovori #1 u: Studeni 10, 2008, 09:27:01 prijepodne »
hoćeš reći, da je barem vili toliki... :D

je, proširili su prostor, ali ne volju ili znanje...na žalost...
u stvari, ta djeca koja tamo rade su i OK, ali su totalno nepripremljeni...

o ribicama neću niti pričati - prodaju definitivno premalene i prenezrele ribice, prerano odlaze iz matičnog akvarija i onda su podložne stresu, boleščinama i koječemu...ugibaju, kupci se ljute ili ih baš briga...
ne znam - jedino što kod njih kupujem je hrana.... :( -?

Offline tbusljet

• Punopravni član
« Odgovori #2 u: Studeni 10, 2008, 16:47:37 poslijepodne »

o ribicama neću niti pričati - prodaju definitivno premalene i prenezrele ribice, prerano odlaze iz matičnog akvarija i onda su podložne stresu, boleščinama i koječemu...ugibaju, kupci se ljute ili ih baš briga...

ja sam od zadnje posjete pet centru odlucio da tamo vise ne ulazim... pola sata sam cekao da 6 zaposlenih pronadje akvaristu i nitko drugi mi nije mogao reci gdje im stoji hang-on rasvjeta za manje akvarije... strava... bit cu toliko slobodan i rec da su prodavaci u npr. zoo viliju daleko daleko pristupacniji i ozbiljniji...

Offline babyboom

• Punopravni član
  • Kupinecki Kraljevec
« Odgovori #3 u: Studeni 10, 2008, 20:57:32 poslijepodne »
apsolutno se s tobom slažem...zato i neidem tamo, jer za sve što trebam u vezi akvaristike, a moram pitati ili se konzultirati...idem tamo gdje ću dobiti pravi odgovor ili barem uputu...

Offline Renta

• Moderator
  • Trade Count: (+6)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 53
  • Only true wisdom is in knowing you know nothing
« Odgovori #4 u: Studeni 10, 2008, 23:29:54 poslijepodne »

ja sam od zadnje posjete pet centru odlucio da tamo vise ne ulazim... pola sata sam cekao da 6 zaposlenih pronadje akvaristu i nitko drugi mi nije mogao reci gdje im stoji hang-on rasvjeta za manje akvarije... strava... bit cu toliko slobodan i rec da su prodavaci u npr. zoo viliju daleko daleko pristupacniji i ozbiljniji...

he he..a meni je najjače kad čujem zvono na aqua odjelu..TRAŽI SE prodavač. :D :D :D :clown:

Offline babyboom

• Punopravni član
  • Kupinecki Kraljevec
« Odgovori #5 u: Studeni 11, 2008, 08:34:23 prijepodne »
renta, što ti to zvono ne zvuči na ono .... U čekanju Godoa...čekaš, čekaš...i nikad ne dočekaš... :P

Offline Ozoman988

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 37
« Odgovori #6 u: Studeni 11, 2008, 21:41:40 poslijepodne »
Pet Centar odmah zatvoriti... Obljepio bi onu traku ono cijelog ducana i zubima ako treba. Najvise volim kad se traze s jednog odjela na drugi, pa doleti gospodja koja se bavi ticama da mi prica ovo su ti toplovodne a ovo hladnovodne ribe. A akvarista je uvijek na "gablecu"  :rotfl: :rotfl: jedan dan sam zvao 3 puta u razmaku od od 30min, znaci kroz jedan sat i svaki put je bilo: akvarista nam je trenutno na "gablecu" hahaha. Pet Centar - nikad vise
Zagreb/Jarun 098/9019849

Kozicnjak by Ozo

Offline ...bl@cky

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 36
« Odgovori #7 u: Studeni 13, 2008, 19:02:37 poslijepodne »
bio sam tamo dva puta(inače sam iz Nina) i mogu reći da su akvaristi tako nezreli. prilikom drugog posjeta za oko mi je zapeo carski rak i odlučio sam ga kupiti. nakon što sam već bio u autobusu shvatio sam da mu fale jedna kliješta i jedna noga na drugoj strani. stvar je u tome da akvarist nije oprezno maknuo stijenu ispod koje je rak bio, već ju je damo naguravao po akvariju dok se rak nije pojavio. raka sam stavio u akvarij međutim već sutra ujutro je jadničak uginuo. nije me čak bilo ni briga za bačenih 60 kuna koliko njegovo uginuće. i da, mogli bi za promjenu češće mjenjati vodu u akvarijima jer je boje urina
Nin/Zadar/Hrvatska

Offline stardustnina

• Punopravni član
  • Spol: Ženski   Dob: 37
« Odgovori #8 u: Studeni 13, 2008, 21:07:16 poslijepodne »
ej ljudi, zaboravili ste spomenuti da je u skoro svakom akvariju crna čupava alga...  :( baš sam bila neki dan, raspitivala sam se za cijene filtera, i bila neka obitelj, kupovali su zlatne ribice, i kad je tip otvorio poklopac da ih izvadi, ajme  :o , unutra na polici stoji hrpa plastičnih posudica od cca 2 dcl sa bettama unutra (u jednoj posudici jedna betta) , baš su izgledale jadne. inače do tada mi se nisu ni za što zamjerili, ali stvarno kad sam to vidjela, pa stvarno nije u redu, takav veliki pet-shop a da ne mogu sredit akv. za te ribice....  :roll:  :-X

Offline tbusljet

• Punopravni član
« Odgovori #9 u: Studeni 14, 2008, 17:04:36 poslijepodne »
kad sam curi kupovao akvarij od 54 litre (tada nisam imao blage veze o akvaristici) akvarist mi je rekao da bez problema mogu stavit 6 zlatnih ribica... i tak... cemu dalje komentirati?!?!

Offline madmax333

• Punopravni član
« Odgovori #10 u: Studeni 14, 2008, 17:12:35 poslijepodne »
u pet centar idem smao ako ej hitno ( radi nedjeljom) a ostalo preferiram belugo i zoo villi.
ribar

Offline ivborosa

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 33
« Odgovori #11 u: Studeni 23, 2008, 03:04:56 prijepodne »
Taj ducan je fakat ja ne kuzim sire se a neznam cemu ko tam opce kupuje kaj?? Ja se stvarno bojim i pomisli da stavim njihovu ribu u svoj akvarij...a da ne kazem kak ribe drze u 20 litri vode..mogli su bar onda postene akvarije napravit kad je vec toliki prostor...

A cijene necu ni spominjat to je prestrasno...jedna neonka 28 kuna vec godinama, diskusi neki retard po 500 kuna xD sve ali bas sve kaj sam ja ikada tamo so gledat je bilo onak pozaasno skuplje nego u bilo kojem drugom duckasu...zato se sad vise i ne trudim ic tamo
Akvaristika u srcu, teraristika u (cenzura) =) =)

Offline Area5189

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Lokacija: Dubrovnik/Zagreb
« Odgovori #12 u: Studeni 23, 2008, 10:25:17 prijepodne »
oprema i hrana su po menji jeftinije nego na drugim mjestima,jedina su zamjeraka ribe.a i najblizi mi
... Šaka suza, vrića smija, ča je život vengo fantažija? ...

Offline babyboom

• Punopravni član
  • Kupinecki Kraljevec
« Odgovori #13 u: Studeni 23, 2008, 11:45:27 prijepodne »
upozorenje!

ne kupujte tamo ribe....ich se širi.... X-( X-( X-( X-(

Offline amalka

• Punopravni član
  • Spol: Ženski   Dob: 47
  • Udruga RiBA
« Odgovori #14 u: Studeni 23, 2008, 16:51:29 poslijepodne »
oprema i hrana su po menji jeftinije nego na drugim mjestima,jedina su zamjeraka ribe.a i najblizi mi

Slažem se s ovim za opremu i hranu
Rijeka

Offline Faber

• Trade Count: (+1)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 42
  • Lega iz Dubrovnika 8)
« Odgovori #15 u: Studeni 27, 2008, 23:28:21 poslijepodne »
pa tamo kad imm prilike i kupujem samo opremu i hranu  :D :up:
N.multifasciatus
 Cayman60
Tanganyika  Watt Wolln Wir Trinken? so ein durst

Offline Crazy-a3

• Punopravni član
  • Spol: Ženski   Dob: 44
  • Živim da uživam
« Odgovori #16 u: Studeni 28, 2008, 09:38:55 prijepodne »
upozorenje!

pa to je relativno...evo ti samo primjer..kupljena tamo 4 skalara i svi ostali zivi a iz Beluga mi je samo jedan od 6 ostao :down: i svi imali umjesto stolice nekakvu sluz i naravno umrli u roku 2 dana
Bolje biti sam, nego sa budalama.
Zagreb/Dubrava

Offline babyboom

• Punopravni član
  • Kupinecki Kraljevec
« Odgovori #17 u: Studeni 28, 2008, 10:30:31 prijepodne »
upozorenje!

pa to je relativno...evo ti samo primjer..kupljena tamo 4 skalara i svi ostali zivi a iz Beluga mi je samo jedan od 6 ostao :down: i svi imali umjesto stolice nekakvu sluz i naravno umrli u roku 2 dana
točno da je relativno...ali ovo je friška vijest!  ;)

Offline Area5189

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Lokacija: Dubrovnik/Zagreb
« Odgovori #18 u: Studeni 28, 2008, 18:29:40 poslijepodne »
ja nisam nikad imao problema,hvala bogu znam sto idem kupovat i raspitam se ovdje i sve odlicno
... Šaka suza, vrića smija, ča je život vengo fantažija? ...

Offline Neno_B

• Punopravni član
« Odgovori #19 u: Studeni 28, 2008, 19:44:39 poslijepodne »
upozorenje!

da da, a ich-a nema u niti jednom drugom shopu, zanimljivo...

Offline Faber

• Trade Count: (+1)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 42
  • Lega iz Dubrovnika 8)
« Odgovori #20 u: Studeni 29, 2008, 18:00:31 poslijepodne »
pa naravno da ima...moji endleri koje sam dobio od Splića su imali ich..a kupljeni su u zoo vilija kolko sam skonto...
izlječio sam ih i eto sad i malaca imam...
frka je ako se ne koriste karantenice....  :down:

N.multifasciatus
 Cayman60
Tanganyika  Watt Wolln Wir Trinken? so ein durst

Offline goby

• Novi član
  • *
« Odgovori #21 u: Veljača 27, 2009, 20:30:32 poslijepodne »
Ma taj Pet Shop uopce nije toliko los kao sto ste svi tu sad napricali, nego vam je problem sto nemaju vecu ponudu riba. Cijene kakve su - takva su( svaki proizvod ima svog kupca).
A da su uvijek na gablecu...hm....pa i nisi - meni je onaj čelavi s bradicom uvijek sve ojasnio sto god sam ga pitao. Pet Shop je velik i vjerojatno imaju i drugog posla nego stajat kod akvarija ako u određenom času nikog nema. Dok ovi u Viliju neamju kuda - ili su tamo ili nisu! K tome se Vilju malo smanjila raznolikost riba. Imali su češće raznolikije ribe kad su bili prije u malom prostoru. Krenuli su super pa su sad negdje zapeli. A i u Viliju imaju jednog jako NAPUHANOG i BLESAVOG prodavača koji...ma ne da mi ni preičat čak o njemu!

A ovaj što je kupovao curi akvarij od 54 l i preodavač mu rekao da stane 6 zlatnih riba unutra... - Pet Shop kao i SVAKI DRUGI dućan s kućnim ljubimcima je ipak SAMO TRGOVINA! SVI SU ONI SAMO TRGOVINA. Zvuči zločesto ali realno gledajući, da nema nas koji to kupujemo ne bi bilo niti njih. Stoga...i mi smo banana kao i dućani.

:klap:

Offline g.mizerak

• Trade Count: (+8)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 56
  • ko pod drugim jamu kopa-najmni je radnik!
« Odgovori #22 u: Veljača 28, 2009, 21:16:55 poslijepodne »
Evo i jedno moje objektivno mišljenje, a to je i činjenica koliko to god nekog štipnulo,
dakle pet centri su otvorili put mnogim ljubiteljima kučnih ljubimaca i ponudili im ono što do tada u HR nije bilo moguće pogledati a kamoli nešto takvo kupiti.
ne kažem da pojedini dučan u HR nije imao tu i tamo nešto zanimljivo ali ko je osim hobista za to znao.
na kraju krajeva nije pet shop otvoren radi akvaristike i forumaša-hobista, to je segment da dopuni i kompletira ponudu, a sa druge strane ako ima zapažanja od strane forumaša koji djele epitete kapom i šakom sa visine trebali bi zdravom logikom prosuditi čega ima najviše jer od toga žive svi pet shopovi kako vani tako i u HR i udio je nemali,taj segment nosi cca 75% svih trgovaca, a akvaristika na žalost možda 2-6%.
I nemojte zaboraviti da od cca 120-tak pet shopova u HR , 25% posto kolača odnese samo 4 PC-tra.
Tako da nije ljepo, a ponajmanje pametovati gdje je ich, ich-a ima i u vašim akvarijima, kako i u svim shopovskim i gripa nije smrtonosna samo ju treba odležati.
A to što u HR nema educiranog osoblja, pa di ga ima kako treba,jer da ga ima ne bi bili u takvim gov... kakvim jesmo  8)
Eto pa vi razmislite što je pisac htio reći,toliko o stanju  nacije.
život nije što zamišljaš,već momentalna nepobitna činjenica

Offline Crazy-a3

• Punopravni član
  • Spol: Ženski   Dob: 44
  • Živim da uživam
« Odgovori #23 u: Ožujak 02, 2009, 09:48:32 prijepodne »
Evo i jedno moje objektivno mišljenje, a to je i činjenica koliko to god nekog štipnulo,
dakle pet centri su otvorili put mnogim ljubiteljima kučnih ljubimaca i ponudili im ono što do tada u HR nije bilo moguće pogledati a kamoli nešto takvo kupiti.
ne kažem da pojedini dučan u HR nije imao tu i tamo nešto zanimljivo ali ko je osim hobista za to znao.
na kraju krajeva nije pet shop otvoren radi akvaristike i forumaša-hobista, to je segment da dopuni i kompletira ponudu, a sa druge strane ako ima zapažanja od strane forumaša koji djele epitete kapom i šakom sa visine trebali bi zdravom logikom prosuditi čega ima najviše jer od toga žive svi pet shopovi kako vani tako i u HR i udio je nemali,taj segment nosi cca 75% svih trgovaca, a akvaristika na žalost možda 2-6%.
I nemojte zaboraviti da od cca 120-tak pet shopova u HR , 25% posto kolača odnese samo 4 PC-tra.
Tako da nije ljepo, a ponajmanje pametovati gdje je ich, ich-a ima i u vašim akvarijima, kako i u svim shopovskim i gripa nije smrtonosna samo ju treba odležati.
A to što u HR nema educiranog osoblja, pa di ga ima kako treba,jer da ga ima ne bi bili u takvim gov... kakvim jesmo  8)
Eto pa vi razmislite što je pisac htio reći,toliko o stanju  nacije.
:a034k:svidja mi se kad je netko nepristran i sve je jako lijepo receno a pogotovo ovo za ich :klap:
Bolje biti sam, nego sa budalama.
Zagreb/Dubrava

Offline g.mizerak

• Trade Count: (+8)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 56
  • ko pod drugim jamu kopa-najmni je radnik!
« Odgovori #24 u: Ožujak 02, 2009, 20:27:56 poslijepodne »
A šta da ti pričam kad sve znaš :)
život nije što zamišljaš,već momentalna nepobitna činjenica