tako je djapo,svidja mi se prvi dio posta 
iako sam ja za ovu najprirodniju metodu:bacis joj klopu pa neka se bori,to joj je u krvi...
Nema ništa lepše nego posmatrati u terarijumu kako to zmija završava na prirodan način,
ali poenta ubijanja glodara nije ta da bi im se skratila patnja i muka, već da bi im se
uskratila mogućnost da povrede zmiju...
Miševi i nisu toliko strašni, ali pacovi i zamorci mogu unakaziti, pa čak i ubiti zmiju...
Ja sam nekada često hranio živim plenom sve dok mi se nije desio peh sa odraslim mužjakom
Crotalus durissusa kome je pacov pri ujedu izvrnuo vilicu naglo skočivši i plus ga je ujeo
ispod glave što je posle nepunih desetak minuta dovelo do toga da mu se glava nadula kao
teniska loptica...
Ne mogu opisati strah za svog ljubimca narednih 14 dana koga sam nosio i kod prijatelja
na rengen i 10 dana sam mu davao inekcije protiv infekcije u rep sve dok se na moju veliku
Sreću konačno nije izvukao, i od tada za hranu u obzir dolaze samo mrtvi pacovi i zamorci,
a miševi u zavisnosti od veličine i spretnosti zmije koju hranim...
Video klip tog hranjenja i trenutak povredjivanja, i rengenske snimke glave ću postaviti u
mojoj galeriji, da ne bi baš skroz pokvario ovu tvoju temu koja se pretvorila u temu o hranjenju
i načinima na koji se glodari ubijaju