Nisam terarista ali smatram da možda je ovo brutalan način ubijanja štakora ali definitivno bezbolniji od ovog sa gušenjem u vrećici ili plastičnoj kutijici. Pri jakom udarcu mu ili pukne kralješnica ili se ošteti mozak i ugiba isti tren. A gušenje kako je već poznato svima jako bolna i mukotrpna smrt e pa sad ti vidi šta je brutalnije....
Daleko od toga, sve šta si napisao/la je točno, ali kad pogledaš u krajnjem slučaju kad ga i živog daš zmiji, taj miš ili štakor umire na jedan brutalan način GUŠENJA,lomljenja kosti itd.. Osim toga ja sam ovo samo napisao kao jednu od metoda za one slabijeg želuca kojima i nije tako ljepi prizor kad staviš miša u vrešicu, udariš po zidu i dobiješ miša u tekućem stanju

ne baš uvijek, al zna se dogodit da puste krvi... Isprobao sam sve metode hranjenja i nekako mi se ovo činilo naj... ljepo staviš štakorića u kutijicu on se nakon nekog vremena umiri i utone u san.. i to ti je to. mislim svako ima svoje i ne želim o tome raspravljat, udario ti njega po zidu ili ugušio u vrečici on će tako i onako umrijet, e a s druge strane tu sam ja koji zna da će on bit papica mojoj zmiji i ja ne tražim način na koji će taj miš uginut manje bolno ili skroz bezbolno jer je gotov tako i onako, to gledam s druge strane da je meni to što manje gadljivo i nekako mi je lakše stavit ga u kutijicu di ga ne vidiš i ne čuješ nego kad ga klepim po zidu pa ga još takvog krvavog moram izvadit van i dat zmiji.
Znam da to može funkcionirat kod mene jer imam jednu zmiju i stavit ga u kutijicu pola sata prije hranjenja mi i nije neki problem, za vas koji imate više zmija trebalo bi puno više vremena zato ljepo udri milo po zidu kolko ti je volja.

BTW zmija je super.. jako je znatiželjna, više nema napade straha, možeš s njom radit kaj god želiš... dosta hendlam s njom pa se vjerovatno već navikla...
Prije dva tijedna se zadnji put presvukla..
Budem ubrzo stavio slike zmije i svojih beštija samo da nadjem kabel od fotića.
pozzzzz