Na ovom forumu u zadnje vrijeme sve je vise ovakvih stvari....e sad pitanje je zasto?
..sve mi se cini ( molim da se nitko ne uvrijedi), da bi svi odjednom htjeli biljne akvarije kakve imaju neki stari akvaristi na ovom forumu te tada mladi, nadobudni i nedovoljno iskusni clanovi u akvarij drukaju sa full rasvjetom, co2 i inim gluposti a u tome se nema nimalo iskustva i tada se desava ovo sto se desava i sto ce se jako tesko suzbit.
Nemojte dodavat toliko mikroelemenata i co2 ako nemate puno bilja i ako niste testerima dokazali da vam je to zaista potrebno.
..a sto se tice ovog akvarija, uf, tu sad treba rjesavat stvar po stvar i to ce ici gadno 
Da, mozda se previse prcka po onim metodama svakodnevnog gnojenja i takvim stvarima. Rasvjeta ko u solariju

Ja u svoj dodajem ko i uvijek kupovno gnojivo tekuce, podloga i sada sam probao sa co2, vidim da je bilje nakon toga stvarno na ocigled krenulo, ali tu sam se zaustavio. Imao sam mini problema sa CB, al to sam rjesio zamracivanjem i to je to. Mozda bi trebalo ici korak po korak, raditi te eksperimente u posebnim nekim akvacima, bez ribica u pocetku, di se lako sve razruje pa ispocetka. Ja imam samo jedan, tako da od eksperimentiranja sa svim onim kemijama nece biti nista, kad vidim ovo, eh, treba uciti na tudjim pogreskama

I sretno sa ubijanjem ovog cuda

P.S. jel mi moze netko reci alga koja nastaje na mesnatim listovima, tocno po njihovom rubu, izgleda ko da ima puno dlaka, sitnih, max duzina 1cm. Koja bi to mogla biti, imam to na par listova crypte i limuna pa ako mi netko moze pomoci. Za sada nije nis strasno, ali je ruzno za vidjeti.