Eekaj sad malo... to ti je dvosjekli mae... ako mi nismo kompetentni za to, tko mi može dokaz da je ON kompetentan???
Smatraš da je autor kompetetniji od nas samo zato što je završio odre?eni fakultet...? ... možda zato što je objavio par radova...?? ...ili pak zato što njegovo ime piše na knjizi...??
Ma, ne radi se tu o fakultetu ili magistratu pa cak i doktoratu. Zasto tako razmisljas? Nisu to knjige koje su napisali, pisaliKurta i Murta , pa da ih ti i ja pobijamo samo iz razloga sto smatramo da dosta poznajemu takvu tematiku. Daleko smo mi jos od toga ... i ja sam senekada takozanosio otkrivajuci nove stvari i mislioda sam osvojio ceo Svet...Danas, kada neuporedivo vise znam , "znam da nista ne znam".
Ti ljudi su ceo svoj zivotni vek posvetili proucavanju i istrazivanju sa citavim timom strucnjaka koji im pomazu u tome. Takvim ljudima naucne institucije finansiraju takva istrazivanja koja nisu ni malo jeftina cak i za neke bogatije ljude. Ne bih da razglabam o ovim stvarima nije to ono sto ti mislis ,copy and paste.
To sto ti kazes copy and paste, to nije moguce ma koliko to na prvi pogled deluje, takvih knjiga ima koliko hoces i one ne mogu naci mesto na Net-u kao ove knjige sto nalaze, jednostavno NEMOGUCE . Moguce je samo na nekim sajtovima
http://WWW.MIKA KARIKA. com
Jos samonesto da kazemu vezi googla i samo googla.
To je veoma korisna stvar ali takodje sa dosta netacnih informacija (to je bar evidentno i o tome ne treba raspravljati).Sa google-om moras znati rukovati
,inace ces poceti da tvrdis da je zemlja jedna velika ploca i da nije okrugla ili da je covek postao od zabe ili amebe.
Toliko i NEMOJ DA ME VISE NERVIRAS !!!