Subaqueo, dobrodosao i ugodno se osjecao u nasem drustvu!

Nadam se da cemo te "izvesti na pravi put"...

U svakom slucaju se slazem sa kolegama kad ti savjetuju veci aq.

Rastegni se najvise sto mozes, neces pozaliti...

U svakom slucaju pro serija ti je bolja nego obicna (pa ti je s obzirom na to i skuplja. U obicnoj dobijes samo jednu lampu mislim). U njemu ako se ne varam imas ugradjeni i taimer za svjetlo, mada nije digitalan.
Koliko znam "pro" ne garantira vise svjetla (osim ako nisu s novom serijom izbacili nesto novo

). Timer je nekim akvaristima mana, a nekim prednost...

Koliko sam pratio forum, na njihove poklopce je dosta tesko (ako ne i nemoguce) ugraditi dodatnu DIY lampu koju ces mozda trebati kasnije ako ces pozeljeti biljni akvarij.
Nemoj se ljutiti, ali nikako ne volim kad ljudi pricaju nesto sto nisu provjerili i pri tome to ne naglase...

Nedavno je kolega Lewis ovdje jako lijepo objasnio kako je napravio svoju nadogradnju.
Ja sam takodjer ugradila 4 dodatne lampe i uopce nije tako panicno strasno kako se predstavlja.
Zaista zapravo ne znam odakle ovakva negativna kampanja...

Reflektor ti je laicki receno komad jako glatkog tankog lima koji se stavi (zakaci) na lampu i reflektira ti onu svjetlost koja lampa emitira prema poklopcu nazad u akvarij. To ti je jako dobro (isto mislim da obican toga nema)
Opet netocnost.

Svi Caymani imaju reflektor od bijele plastike...
Filter i grijač su ti u paketu, mislim da su skroz u redu za pocetak.
Grijac je OK. No filter preporucam zamijeniti u vecim modelima vanjskim kanister filterom...

Imam dva Caymana i meni su zaista prekrasni, no to je vec stvar ukusa.
No slijedeci koji budem kupovala ce sigurno biti DIY iz raznoraznih razloga, pa ti toplo preporucam tu varijantu...