Vjerojatno vas ima upoznatih s tim da sam naručio biljke preko aquamoos.de iz Njemačke. Čekao sam točno 7 dana utorak-utorak, i ono je sinoć napokon došlo.
Došla je kutija 0.6 kg, puna stiropora, a biljke su bile u vrećicama i oblijepljene novinama (na jednim je bio i james bond ) a stanje je bilo ovako
Ludwigia repens - u najboljemu stanju, u pristojnoj veličini, samo su dva lista (zdrava ispala)
corymbosa - prostojna količina, ali su donji listovi biljke doslovno sagnili. Negdje na pola sam ih odrezao i posadio. Nadam se da će se primiti.
valisneria nana - ako se listovi od pola metra mogu nazivati "nana", dođe vam u 3 struka, u dosta dobrom stanju, najveći listovi su prvi vrhu počeli gnjiliti.
hemianthus- nešto jadno malo, žgoljavo, jedva primjetno. Posadio sa spužvom jer s pincetom nema šanse da uspije. Nadam se
glossa- halo??? listići su doslovno veliki ovoliko -... ja sam mali neki uveli grmić samo zabio u zemlju, ali ne polažem nade u spas.
Sve skupa 177.50kn.
Zaključak; ako bude stani-pani kupovati samo jače biljke
Slike: dolaze tijekom par dana. Tata i mati idu na duuugi put i ovih će dana kupiti canon!
(tako ste vi savjetovali