Naj jednostavnije ti je uzet male posudice izbusis na vrhu rupe i stavis unutra onu vatu kaj je vec odvojena kaj se koristi za lice i kaj ja vec znam, onak ti je po 100 tih okruglih u pakiranju.. stavis to u kutijicu i nis drugo samo ih smjestis na toplo mjesto i svakih - dana pospricas tu vaticu da bude vlazna ne mokra da se pauk ne utopi kod presvlacenja
Ove posude su ti prevelike pogotovo ova druga jer pauk u njoj nema sanse da najde hranu pogotovo ak stavis treset...
Znaci neku mini kutijicu nabavi nekih 5x5 cm moze malo veca i onda kak pauk raste tak mu povecavas jer inace nece moc nac ni ulovit hranu....
I tak male paukove je tesko odgojit jer uvjek trebas mini zive hrane ja sam svoje hranio s brasnarima fobasina i cvrcima ali tek izlezenima znacima stari max par dana vidjet ces i sam nesmije hrana bit veca od pauka...
Ja ti preporucam ak vec nisi nabavio da uzmes vece jer je puno lakse doc do hrane ili ak si vec narucio onda se dobro pobrini za malu hranu da ti je svaki tjedan dostupna jer ovo kaj si ti napisal da ces da odrezanog fobasa ti nema sanse pauk jede iskljucivo zivu hranu kaj si sam ulovi