Moram prijaviti svekolikoj javnosti da sam postao "otac"... izmrijestili su se ancistrusi po prvi put. Baš kad sam stavio u oglas svog juwela 96-icu i razmišljao da ih preselim u veau kuau, jedno jutro vidim nešto malo plazi po staklu. I to samo jedan koji je odmah pobijegaonazad u spilju tati ancistrusu.Otišao sam u shop kupiti mrijestilicu da ih spasim da priroda ne uzme svoj danak i pripremio se za veeernje bedinjanje. Oko ponoai je cijela mala vojska od njih 10-ak jurila po staklu. Moram priznati da sam razvio specijalnu tehniku hvatanja beba ancistrusa, koju bi mogao patentirati, jer ih je stvarno jako teško uloviti a da ih ne ozljediš. Ne znam koje sve tehnike nisam probao dok jedna nije upalila. Mora ih se loviti u polu-mraku jer cim osjete svjetlo skrivaju se. Tek u 3 sata po noai sam ih uspio sve poloviti ili bolje reeeno one od prvog dana. Jer, jueer ponoai priea ide iz poeetka. Danasnajvrerovatnijereprizazato štoje tata ancistrus još uvijek u splji. Za to vrijememama ancistrus euva mrijestilicu doslovno obiješena na nju ili je na staklu kraj nje,a tata joj ne da ni blizu spilje.
Morao sam ovo podijeliti sa vama jer ta malabiaa su nešto prekrasno i fenomenalno.