0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Pokusaj naci na DIY podforumu za svoj tip akvarija kako sklepati dodatne lampe, stvarno je sve odlicno opisano
je divota jedna,tak da ni poklopac ne znam skinut na caymanu lol
Satra san se nač par dijelova za rasvijetu ovdi u splitu.Evo me Ace1 posla na jednu poziciju pa bumo videli
Za pravi biljni ti je to puno premalo.sigurno ti je potrebno za dobar razvoj bilja najmanje 0.5, makar bih ti preporučio i od 0.7 do 1 W/L ako želiš imati stvarno lijep biljni akvarij sa svim zahtijevnijim biljkama.Naravno uz to mora ići automatski i dodatna gnojiva + co2
Imam 160 litara i 2x30W.Da li je to dovoljno za biljni akvarij?
Citat: Cigo - Listopad 21, 2008, 11:59:16 prijepodneZa pravi biljni ti je to puno premalo.sigurno ti je potrebno za dobar razvoj bilja najmanje 0.5, makar bih ti preporučio i od 0.7 do 1 W/L ako želiš imati stvarno lijep biljni akvarij sa svim zahtijevnijim biljkama.Naravno uz to mora ići automatski i dodatna gnojiva + co2ovo potpisujem! uz pojacanu rasvjetu i (negnojenje ii neadekvatno gnojenje) i u roku od nekoliko dana ces imati bum algi!
Ako je tako, onda mu fale makroelementi...
makroelementi iliti NPK... Znaci da kalij spada pod makroelemente, a zeljezo pod mikroelemente...