1.ja mjenjam po 20% svaka 2 tjedna..
2.o da odlican humus hehe,samo je toga previse u svakom slucaju pa treba usisavat dno.A sad bi se zacudio a mozda ovo vec znas..ugrubo receno..znas da biljke koriste riblju hranu?naravno ne moram spominjat da one ne papaju tu hranu u tom obliku hehe
o da,ali je problem kad je toga puno,i tada biljke ne mogu sve to iskoristit,tad se nakupe nitrati i nitriti i onda ti buknu alge..koje su lose..dakle,povremeno ciscenje dna je potrebno!nazalost ja vise nemam onu duminicu za ciscenje..
Evo sam malo ugrubo objasnio ovo da kolegi bude jasnije..naravno,neka netko jos doda ako misli da treba

3.ja da nesto dodam iako me nitko nista nije pitao..nije da te pratim ali tak sad ispada lol
primjecujem da su tvoje i zenine zelje malo..pa..trebalo bi malo neku knjigicu nabavit ili malo cituckat po forumu,zasto?zato sto sam vec u nekoliko navrata primjetio da bi zelio ubacit neke vibice koje nisu kompaktibilne 8( em po svojoj vrsti a boga mi ni po kemiji ili temperaturi vode(meka,kisela,tvrda,luznata itd itd).
Jesam pomogao malo?naravno zato postoji forum da si kolegijalno pomazemo a i raspravljamo

to bi bilo to za sada uf!
P.s.ovo pisem preko mobitela i otpo mi je palac lol