Kako rekoh ta bakrena boja nije odlika zdravlja, tako da bih se i ja zabrinula...
Istina je da bilje treba tih 0,5w, no cim povecamo svjetlo, ubrzamo metabolizam biljke i ona automatski treba i vise hranjiva...
I ti joj das jedan dio hranjiva (makroelemente) kroz tu tableticu, mikroelementi se mogu uzeti iz vode (cestim mijenjanjem), ali biljkama u tvom slucaju predpostavljam fali upravo CO2 kako bi iskoristile ostale materije...
Negdje sam ovo vec napisala, ali ajd da ponovim: sto je potrebnije za djeciji rast: voce, povrce, meso ili mlijeko? Mislim da ne trebam odgovarati no ipak... Ukoliko samo nekog elementa koji dobijamo unosom pomenutih materija nedostaje, eto bolesti koje se mogu manifestirati, zbilja raznoliko.
Htjedoh reci da je za pravilan rast i razvoj biljaka potrebna i "voce" i "povrce" i "meso" i "mlijeko". Da se razumijemo (da kome ne padne na um ubacivati komadice mesa i ostalog u aq

), pricam o svjetlu, CO2, makro i mikroelementima... Ako nesto od ovoga nedostaje, bilje bira "ne jesti nista" dakle stagnirati ili u najboljem slucaju proizvodi lisce poremecene strukture ili boje...
Nadam se da sam razjasnila taj zacarani krug...

Glede prodavaca: na zalost u shopovima rade likovi koji cesto nemaju mnogo znanja (blago receno).