što se podloge tiče ja u svom 160l imam 15 kg zemlje za cvijeće (odstajale) i 25kh šljunka. sve raste ko ludo...
sve biljke koje si nabrojala zahtjevaju puno svijetla, dodavanje co2 i gnojenje makro i mikro elementima i samim tim postaju zahtjevne.
Ne znam kak ti to misliš nabavit tolko cube da prekriješ cijeli akvarij, najbolje je kupit košaricu-dvije i posadit na jednom dijelu, kad se razraste presadiš (jedino ako uspiješ od nekog ovako nabavit veću količinu, ali po trgovinama je to dosta skupo). Isto tako i micranthemum - nabaviš nekoliko sadnica i čekaš da se razraste. Ne znam dali si vidjela hemianthus micranthemoides - nega se isto da lijepo oblikovat, a dosta brzo raste.
Po meni je glupo kupit hrpu biljaka i dat hrpu novaca da zasadiš cijeli akvarij, kupiš malo, a onda se to proširi,a ti uživaš kad svaki dan pogledaš u akvarij i ugledaš novu stabljiku eleocharisa (da bolesno, al ja sam prvih dva tjedna znala točno kolko ih ima

).
Mi smo bilje naručivali s
http://www.aquamoos.de/ došlo je za deset dana, sve ej bilo manje više u dobrom stanju osim utricularie graminifolie. S tvog popisa u pošiljci je bio samo pogostemon kojeg je bilo oko desetak stabljiki, u dobrom stanju...