evo da se i ja uključim u raspravu...vjeruj mi jako će ti teško biti starce nagovorit za to, ja pokušavam već mjesec dana, čak sam i terarij već složio i sve...al ja se ipak držim svoje metode...ne kažeš im nego samo doneseš i zavole to, znam iz iskustva...ja sam tako starce nagovarao 2 mjeseca a možd i više da kupim tvora i neće i neće i jednog dana ja sijeo na vlak i ošo u zagreb kod sestrične, kupio tvora i donio ga kući da nisu ni znali i evo sad je prošlo već godinu dana i obožavaju tog tvora, jednostavno su oduševljeni kad radi sve one gluposti pa čak i kako spava im je jako zanimljivo...a ono što je rekao romanc mislim da neće upalit, ja sam par puta dosad već bio u zoo u našicama i držao dvije kukuruzne zmije i mladu bou i starci su vidjeli da mi neće ništ al oni i dalje neće, čak sam staru nagovorio da ju dodirne i na tren je bila oduševljena jer je shvatila kako zmija ima lijepu i glatku kožu a ne ljigavu kako svi pričaju...čak sam i držao sa još petoricom ljudi pitona od 5 metara al ništ...i taj vlasnik mi je pomagao da ih nagovorim i dalje ništ tak da...