Dakle imam problem sa algama.
Akvarij je Cayman 60, Rasvjeta: 1 x 15 W T8, filter: BluWave03, Pumpa: BluPower 350l/h, Grijač: BluClima 75 W, i dodatna puhalica za kisik.
Podloga je kupljena zemlja preko koje je 4-5cm šljunka 0d 3-5mm sve iz butige. Akvari živi nekih 20 dana.
Unutra od prvog dana imam dva molia, jednog velikog čistača, onoga po podu šta ide i staklu mislim da je plecostomus.
Zadnjih 15 dana imam i tri coridorasa i dva bicolora crna.
Od prvog dana su dvi biljke i od prije 5-6 dana imamo dvi nove biljke, 2 gupia, 2 šverta, 12 neonki, 1 silver dolar i 2 zebrice.
Kao što rekoh prije dva dana sam se pohvalio sam sebi kako još nije bilo smrti u akvariju i jezik ugriza pojavila se nekakva zelena alga. Mogla bi se nazvati točkasta i ima je po terakoti i kamenu. Isto tako mi se po šljunku pojavila kafenkasta alga dakle pari kada se šljunak opitura u kafeno. Sve je to nisko i sitno počelo je i po staklu znan očistiću. Vodu san minja prije 15 dana nekih 20% san prominija.
Stavlja san za biljke neke tablete u zemlju kraj njih i uljeva nekakav tekuči gnjoj za biljke. Na glupin kutijama i bočicama ne piše od čega je sastoj.
Dajte pomagajte judi očajan san moj svijet se ruši.
Evo i neke slike ako uspijete šta vidit.
Jel previše kisika oču ga gasit po danu? šta je sa tin CO2 kako zašto? Jel malo svitla? Vajaju li ove ribe zajedno jel ih malo ili puno?
ALGE.................... šta da radim