E...društvo....bil sam na Vogelfarmi u eetvrtak. Trebal sam crve...al ih nije bilo tak da bum moral u vrlo skoro vrijeme prema gore (vjerojatno kroz kojih 8 dana). Inaee, stavil bih sliku od akvarija i detaljan opis, al ne znam kak

...imam suseda (deeko stvarno ok) pa bu mi on to riješil...vjerojatno u ponedjeljak jer sutra delam pa ne stignem.
U vrlo kratkim crtama-akvarij ima 300 l (100 x 50 x 60), po dva grijaea potpuno uronjena (mislim oko 200 w...ne sjeaam se više), 2 reflektora sa lampama od 80 w (kupljeni na Vogelfarmi - ljudi, jesu skupi, ali vrijede...), dva vanjska filtera aquael fzn-3 (kapaciteta do 1200 l/h) - to su oni, tzv. slapovi...kužite, jel? Eto, jedva eekam pa da vidite slike...a ribe? 2 velika diskusa (cca 11-12 cm), 6 kom malih (cca 6-8 cm), 8 kom crvenih neonki (meni predivna riba...), 2 kom klauna ili ti eikova, po koji eistae i to je to...A da, buduai da imam klince (komada 2), vjerujte mi, mora se naai nekakva zebrica, gupi, moli...ma klasika, a ja ludim! Eto, al dolaze sjekirice, a ove bum dal susedu buduai da sam mu upravo danasiskompletiral 150 l akvarij (inaee, moj, al nek ga ima neko vrijeme). Eto, toliko zasad, a onaj strueni opis akvarij (zamisli filozofa...jel...ha,ha,ha) bit ae kroz koji dan...društvo...pozdrav...javite se
P.S. A kolko eesto se zalijevaju biljke u akvariju...ha...ha....ha....ha....???????