Ovako...
bebe se sad nalaze u terarijima od 20x25x20cm sta im je dovoljan terarij do nekih godinu dana starosti.
Terarij za odraslog chondra bi trebao bit min. 80x50x50cm.
Dokazano je da sto veci terarij to bolji jer se chondro voli rekreirat, po noci se vole penjat po granama i ako mu je pruzen veliki terarij, sigurno je da ce bit zdrav i dugovjecan ljubimac!

Temp je najniza nocna oko 25 dok je dnevna najvisa 33 stupnja celzijusa.
Temperaturu odrzavam s dvije neonke i radijatorom koji grije ispod police na kojoj su terariji.
Sve je super podeseno i imam digitalni termometar koji pamti max i min temp tako da nema problema.
Vlagu reguliram tako da ih spricam(eng. misting) dva puta dnevno, ujutro i navecer prije nego se lampe pogase.
Bebe se hrane svako 5 dana u prosjeku s jednim do dva pinki misa.
Moja preporuka je da se bebe prebace na pinki stakore cim budu dovoljno velike.
Naravno, najbolje je svako malo kombinirat jer su stakori masniji i nije preporucljivo samo hraniti s njima.
Dokazano je da su chondri koji se hrane samo misevima dosta aktivniji od onih koji su na prehrani iskljucivo baziranoj na stakorima.
Ja imam dva odrasla chondra koji jedu stakore i egipatske miseve(imaju valjda slican miris), dok ne zele ni cut ni vidit normalnog misa!
Ja kombiniram prehranu za njih na bazi stakora i egipatskih miseva.
Odrasle chondre hranim svako 10 dana s po jednim do dva stakora ili egipatska misa.