Srpanj 17, 2025, 06:18:46 prijepodneNajnoviji Član: lfrketic

Autor Tema: Haqos expro 1200 vanjski filter  (Posjeta: 180594 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline condor

• Trade Count: (+4)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 46
Odg: Haqos expro 1200 vanjski filter
« Odgovori #675 u: Studeni 24, 2013, 20:45:05 poslijepodne »
Dobro kako god!
„Ljudi su kao školjke... moraš ih otvoriti na tisuće da bi pronašao biser."

Offline zgmarkozg

• Trade Count: (+5)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 38
« Odgovori #676 u: Studeni 24, 2013, 20:51:04 poslijepodne »
Tako da sve ti je to od čovjeka do čovjeka možda si naletio na krivi 1 od 100 ali nemoj govorit drugima da nevalja!
Ja sam napisao svoje iskustvo. Čemu forum ako neću "govoriti drugima da nevalja" ako stvarno ne valja. Moj nije valjao. A koliko sam čitao ostala iskustva, više ih ima negativnih nego pozitivnih
a  di si čitao da ima više loših iskustava nego dobrih da i ja pročitam?!?
ja razumijem da neko ima loše iskustvo sa nečime i da to podjeli, ali da konstanto iskače ko jaca iz paštete je previše, a u svakoj temi brujiš koliko je loš!!!
a i kako je kolega iznad napisao, lako moguće da si ti "krivac" za loš protok?!?

Offline Šima

• Trade Count: (+9)
  • Punopravni član
Odg: Re: Haqos expro 1200 vanjski filter
« Odgovori #677 u: Studeni 24, 2013, 20:55:36 poslijepodne »
Hahaha
Ma ne...pa naravno da je kriv kinez i njegov jeftini no name filter...pfff

S mobitela...

Offline enigma1986

• Trade Count: (+1)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 39
« Odgovori #678 u: Studeni 24, 2013, 21:39:11 poslijepodne »
Tako da sve ti je to od čovjeka do čovjeka možda si naletio na krivi 1 od 100 ali nemoj govorit drugima da nevalja!
Ja sam napisao svoje iskustvo. Čemu forum ako neću "govoriti drugima da nevalja" ako stvarno ne valja. Moj nije valjao. A koliko sam čitao ostala iskustva, više ih ima negativnih nego pozitivnih
kako mos tako navodit da ima vise negativnih nego pozitvnih iskustava kad na ovih 20 i nesto stranica ima svega par negativnih komentara i od tih par gresaka filtera se ispravilo mirabelovom susretljivoscu bila je greska u filteru i kasnije rijesen problem,pojedinci pljuju po haquosu na racun par tvornicki sj... filtera,a niko ne spominje da se se na forumu jako cesto pojaljuju prijave kvarova jedne tetre koja je daleko skuplja i puno cesce se kvari i curi ljudima,niko ne spominje eheimove filtere od par tisuca kuna i njihove "brand" kvarove,sve se kvari samo je razlika kad se pokvari nesto od 400kn i nesto od 1000 kn ,al kao sta rece kolega akvarista pljuje se po njemu jer je kinez ,ljudima je vaznija marka nego omjer dobivenog ulozenog :) pristojno je iznjet svoje misljenje al na racun samo vlastitog iskustva rec ne valja to vec nije :) ja ga osobno iman novog sam nedavno narucia i sukoro ide u pogon i drage volje cu iznit svoje iskustvo ,a isto tako znam da nece bit problema a i cijenjeni mirabel je vec spreman uskocit ako bude problem :) pozz

Offline Kori

• Moderator (lokalni)
  • Trade Count: (0)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 35
  • Turtle Maniac
    • kornjace.com
« Odgovori #679 u: Studeni 25, 2013, 00:04:44 prijepodne »

E moj draz, zar nisi nista naucio iz mog iskustva, pisati bilo kakve negativne kritike o Haqosu je strogo zabranjeno i Haqos fanovi ce te zbog toga proganjati sada do kraja zivota...ili barem dok se iz nepoznatog razloga ne rijese svog filtera :D Sad su cak i postrozili kriterije, vise ne vrijedi ni kritika iz vlastitog iskustva nego su samo pohvale dozvoljene...Ovaj, kladim se da si strgo lopatice s rotora da sabotiras svom filteru protok!!! 
:heart: Haqos, please don't kill me!

a niko ne spominje da se se na forumu jako cesto pojaljuju prijave kvarova jedne tetre koja je daleko skuplja i puno cesce se kvari i curi ljudima,niko ne spominje eheimove filtere od par tisuca kuna i njihove "brand" kvarove,sve se kvari samo je razlika kad se pokvari nesto od 400kn i nesto od 1000 kn ,al kao sta rece kolega akvarista pljuje se po njemu jer je kinez ,ljudima je vaznija marka nego omjer dobivenog ulozenog :) pristojno je iznjet svoje misljenje al na racun samo vlastitog iskustva rec ne valja to vec nije :)

Kako ne, citaj teme od nekoliko godina prije nego si se registrirao...ista prica, 90% ljudi na forumu je fanaticno zagovaralo samo Tetru jer je tada bila najjeftinija dok se vecina Tetri nije nakon par godina raspalo...onda je Tetramanija malo splasnula i vecina friskih forumasa niti ne zna za tu pricu. Situacija je bila slicna ovoj, par ljudi koji su upozoravali na Tetre su bili tretirani na isti nacin kao sto se sada tretira svatko tko zucne nesto krivo o Haqosu...al to je tako, manjina uvijek n....e. Za 5 godina cemo vrlo vjerojatno imati opet neki drugi jeftiniji filter i hrpu novopecenih vlasnika filtera koji nikad nisu isprobali nista drugo a hvale iskljucivo svoj jeftin filter, presucuju probleme i preporucaju ga svakome u svakoj petoj temi slatkovodnih foruma (kad smo vec na iskakanju iz pastete...).
O kvarovima i curenjima novih Eheima se raspravljalo prije godinu-dvije dok tvornicka greska nije popravljena i otklonjena svim vlasnicima koji su to zeljeli cak i bez racuna.

Zelim svim vlasnicima Haqosa da uzivaju u ovoj "idilicnoj" temi, i ako stvarno zelite uvjeriti druge da je Haqos najbolji izbor nemojte napadati sve koji imaju drugacije misljenje jer vam to ima suprotan efekt.
I'm only bad news for turtle keepers.
www.kornjace.com
www.akter.org

Offline aquapero

• Punopravni član
  • **
  • Spol: Muški   Lokacija: Zadar
    • Aparments
« Odgovori #680 u: Studeni 25, 2013, 00:19:41 prijepodne »
Ma filter je vise nego odlican za te pare.. Moj je isto novi kupljen i ima je gresku tu sto je pusta na glavi vodu..glava nije bila dobra nikako a covik mi je izasa u susret i posla glavu novu a ja njemu "staru"..I mislin da je to jedini takav slucaj...Protok mozda nije kao deklariran al ako imas veliki akvarij kupis 2 odma,a ja se isto mislin na jos jedan jer se isplati kako god okrenes..

Offline rus

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 39
« Odgovori #681 u: Studeni 25, 2013, 00:25:39 prijepodne »
Ja ga imam i prvi mi je kanister filter. Kupio sam ga jer je bio jeftiniji od željene sere za skoro 1000 kn i za sad mi nije ni najmanje krivo za to,je da nema uv svijetlo u sebi al nisam ni imao na svu sreću potrebe za njim. U godinu dana nikakav problem sa njim jedino šta je filter materijal siromašniji pa sam kupio još spuzvi.
Nisam neka referenca po znanju i iskustvu al ako nešto radi 24 sata na dan već godinu dana bez problema onda nije lose

Offline kinggo

• Počasni član
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 48
« Odgovori #682 u: Studeni 25, 2013, 01:13:06 prijepodne »
za "zeljena" sera ti je isto kinez kao i haqos, BOYU cini mi se. Ono, ime nije 100% garancija kvalitetete da je ne znam kakvo ali nije lose znati kaj stoji iz tog imena.

Offline rovkil

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Lokacija: Zagreb
« Odgovori #683 u: Studeni 25, 2013, 07:22:21 prijepodne »
@draz
I ja sam imao te probleme s protokom ali fino ne budeš lijen i napišeš lijepi i pristojan mail u Elegance reef i čovjek ti pošalje novu glavu filtera jer iako je filter mašala za te pare, računajmo da su to ipak kinezi i njihovo poslovično dobro odrađivanje quality controla.
Moj je imao tvorničku grešku u kapi filtera protok nikakav.

Offline draz

• Član redakcije
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 44
« Odgovori #684 u: Studeni 25, 2013, 08:11:42 prijepodne »
@zgmarkozg
Vidim da i ti često "konstanto iskačeš ko jaca iz paštete" i hvališ ga pa ti nitko ne prigovara zbog toga. Vjerujem da pišeš iz "iskustva" da je to dobar filter.
Moj Haqos je od zadnja tri filtera (govorim samo za zadnja tri) koja sam imao najlošiji. A akvaristikom se bavim jako dugo.
I da, postao sam Haqos hejter... >:(

@rovkil
Garancija je istekla pa nema smisla da tražim novu glavu. Pa za koju godinu opet... Radije kupim provjerenu kvalitetu.
Nisam ni spomenuo da nakon nestanka struje filter ne starta sam nego ga ja moram "potjerati". To je dobro kad sam kod kuće ali kad sam na godišnjem... :dead:

@Kori
Mislim da ću morati nakon ove prepiske ipak ponovno kupiti Haqosa, a i tebi savjetujem isto, jer očito je problem u nama a ne u filteru... ;)
Bolje švert u ruci nego diskus na grani

Offline zgmarkozg

• Punopravni član
« Odgovori #685 u: Studeni 25, 2013, 08:53:04 prijepodne »
@zgmarkozg
Vidim da i ti često "konstanto iskačeš ko jaca iz paštete" i hvališ ga pa ti nitko ne prigovara zbog toga. Vjerujem da pišeš iz "iskustva" da je to dobar filter.
Moj Haqos je od zadnja tri filtera (govorim samo za zadnja tri) koja sam imao najlošiji. A akvaristikom se bavim jako dugo.
I da, postao sam Haqos hejter... >:(

da se razumijemo, nemam nikakve provizije kod elegance reffa, a ni dionice nisam kupio, ali ljuti me što ima par ljudi (večinom oni koji ga nikad nisu imali) koji pljuju po filteru, iz kojeg razloga ne znam, odnosno nije mi jasno čemu toliko blačenja nečega što su vidli na svoje oči možda 2 puta, a i to sam puno rekao, svaka čast iznimkama.
s druge strane od ovih koji imaju filter pa su imali loše iskustvo sa njime, pa ja mislim da je to skroz normalno, pokaži mi proizvod koji u 1000 ruku radi bez greške, odnosno svaki pa tako i brendirani proizvodi nalete na tvorničku grešku i ima ljudi sa "kvalitetnim" - čitaj skupim filterima koji zbog kojekakvih grešaka odustaju i kupuju ovu "kantu" od haqosa i na kraju su zadovoljni!
Ja ga hvalim i hvalit ću ga sve dok ima ljudi koji ga konstantno blate a nemaju ga, jer se vodim za onim da puno novih akvarista prije kupnje filtera će pročitati (rijetko ali ima ih) ovu temu, pa mislim da nije fer da nekome se nameće što će kupiti, odnosno ne kupiti!
@rovkil
Garancija je istekla pa nema smisla da tražim novu glavu. Pa za koju godinu opet... Radije kupim provjerenu kvalitetu.
Nisam ni spomenuo da nakon nestanka struje filter ne starta sam nego ga ja moram "potjerati". To je dobro kad sam kod kuće ali kad sam na godišnjem... :dead:

kak to misliš sam??? pojasni?

@Kori
Mislim da ću morati nakon ove prepiske ipak ponovno kupiti Haqosa, a i tebi savjetujem isto, jer očito je problem u nama a ne u filteru... ;)
moguće...  :P

Offline rovkil

• Punopravni član
« Odgovori #686 u: Studeni 25, 2013, 10:14:27 prijepodne »
@draz
A koja su ti ostala dva filtera koja si imao?
Što se tiče samo startanja imaš problem koji si trebao prijaviti unutar garancijskog roka.
Jebiga, kupiš televizor, kupiš vanjski filter, kupiš laptop, pročitaj garanciju, i vodi se prema tome.npr: Nemreš srat po Samsungu jer je baš tvoj imao zamućenu sliku a sjetio si se to nakon što je garancija istekla.

I ne, nisam u Haqos fan klubu, niti planiram biti, jednostavno, kad si u stisci s parama kupiš haqosa, ili atmana ako je negdje dobavljiv i to ti je to. Ukoliko imaš para da si kupiš eheima ili jbl kupiš si njih. I ja bi nekog eheima samo da imam para da si priuštim. 

A to što ste vas dvoje(mislim na tebe i Korija) nezadovoljni s njime, a jbg, kaj da vam kažem? Imate potpuno pravo biti jer nije ispunio vaša očekivanja... al da kažete da je filter u penisu totalno, mislim da ipak malo pretjerujete. Rekao bih da je to nekakav niže segment tržišta u akavristici i kao takav treba se proporcionalno tome ponašati iliti da metaforiziram: ne očekuj od opela da bude ko audi ili bmw...

Offline Vran

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 51
« Odgovori #687 u: Studeni 25, 2013, 10:28:43 prijepodne »
Montag filter.   :D
Čitao sam jednom o nekom istraživanju provedenom u Mercedesu ili BMW-u (ne sječam se više) da je najviše tvorničkih grešaka na autima koji su proizvedeni u ponedjeljak jer su radnici onak još pod dojmom vikenda i neda im se baš delat.  :D
Te aute kaj se stalno kvare zovu montagwagen.
« Zadnja izmjena: Studeni 25, 2013, 10:41:42 prijepodne od Vran »
Humor prenosi dušu preko ponora i uči je da se igra vlastitom boli. -Anselm Feuerbach

Offline zeljkok

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Lokacija: Zagreb-Vrbik
« Odgovori #688 u: Studeni 25, 2013, 11:33:46 prijepodne »
Haqos filter je toliko loš ,da ih imam dva komada par godina i toliko su loši da još nisu procurili ili proslinili. Voda - kristalno čista i to na ciklidnom 300 litrašu, mislim stvarno niš ne valjaju  :D :D .

Problemi se uvijek mogu javiti KAO i na ostalim filterima, a u većini slučajeva je krivac pogrešno (nasilno) rukovanje korisnika. Upiši u Google "Eheim problem" ili "Fluval problem" .....i čitaj.  E sad nemojte fanovi Eheima i Fluvala početi. Imam Fluval 8 godina i radi kao i prvog dana. Zašto - zato što pažljivo rukujem s njim kao i s Haqosima s kojima isto nemam problema (jedan star 4 godine, drugi godinu).

Offline hrxxx

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 35
« Odgovori #689 u: Studeni 25, 2013, 12:15:44 poslijepodne »
nakon svega ovoga mislim da cu pricekati uvoz SunSuna  :D

Offline renatofil

• Punopravni član
  • **
  • Spol: Muški   Dob: 57
  • Cayman 110
« Odgovori #690 u: Studeni 25, 2013, 12:27:02 poslijepodne »
Kupio i ja Haqos 1200 u petak, a mislim ga instalirati u srijedu ili četvrtak, pa ću vam reći.
Moj je polovnjak...........što tek mene čeka???????????

Offline draz

• Član redakcije
  • Punopravni član
« Odgovori #691 u: Studeni 25, 2013, 12:48:45 poslijepodne »
@zgmarkozg
Nisam niti na trenutak pomislio da imaš proviziju kod ER. Ni ti ni itko tko zagovara Haqos. Niti ER ima veze sa Haqosom  (nisu ga oni proizveli, samo ga uvoze) niti ih ja povezujem s njim. On ne govori o kvaliteti i ozbiljnosti ER-a. Oni samo nude  narodu nešto što narodu treba. Jeftin filter.
Ja sam IMAO Haqos i znam o čemu pričam.
Ako želiš da netko prihvati tvoje mišljenje da je Haqos dobar filter onda prihvati i različita i tuđa mišljenja o tome da onima koji su iskušali druge filtere, Haqos jednostavno nije dobar.
Haqos je izvrstan filter za te novce. I ništa više.
Ako ćeš ga ti hvaliti ja ću ga blatiti. A što se tiče nametanja mišljenja novim akvaristima, pa ti radiš isto što i ja. Ti ga hvališ a ja ga blatim. Samo što ja navodim da kupuju provjerene brandove (s razlogom) a ti da kupuju provjerenu nekvalitetu.
Ovo za nestanak struje znači da se nakon nestanka struje filter ne pokrene sam tj. ne izbacuje vodu. Što ti tu nije jasno?

@rovkil
Imao sam i Atmana i EHEIM-a i Seru i Fluval i Haqos i JBL... Ovim redom...(zadnja tri na istom akvariju)
I pljuvat ću po Haqosu jer meni nije bio dobar i ja nisam bio zadovoljan. Naglasak je na MENI i JA.

Isto tako sam vozio i vozim Mercedese ali vozio sam i Opela. I Opel mi nije bio dobar.

Offline zzorann

• Trade Count: (+2)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 47
« Odgovori #692 u: Studeni 25, 2013, 13:02:11 poslijepodne »

Ovo za nestanak struje znači da se nakon nestanka struje filter ne pokrene sam tj. ne izbacuje vodu. Što ti tu nije jasno?

Ovo nije točno. Gasim ga svaki dan kada hranim ribe, još nikad se nije dogodilo da se sam nije pokrenuo. Koristim ga oko godinu dana.

Offline draz

• Član redakcije
  • Punopravni član
« Odgovori #693 u: Studeni 25, 2013, 13:26:06 poslijepodne »

Ovo nije točno. Gasim ga svaki dan kada hranim ribe, još nikad se nije dogodilo da se sam nije pokrenuo. Koristim ga oko godinu dana.
Ovo je točno jer se meni to dogodilo. Filter mi se nije pokrenuo nakon isklopa struje. 

Offline zgmarkozg

• Punopravni član
« Odgovori #694 u: Studeni 25, 2013, 13:31:51 poslijepodne »
@zgmarkozg
Nisam niti na trenutak pomislio da imaš proviziju kod ER. Ni ti ni itko tko zagovara Haqos. Niti ER ima veze sa Haqosom  (nisu ga oni proizveli, samo ga uvoze) niti ih ja povezujem s njim. On ne govori o kvaliteti i ozbiljnosti ER-a. Oni samo nude  narodu nešto što narodu treba. Jeftin filter.
Ja sam IMAO Haqos i znam o čemu pričam.
Ako želiš da netko prihvati tvoje mišljenje da je Haqos dobar filter onda prihvati i različita i tuđa mišljenja o tome da onima koji su iskušali druge filtere, Haqos jednostavno nije dobar.
Ako ćeš ga ti hvaliti ja ću ga blatiti. A što se tiče nametanja mišljenja novim akvaristima, pa ti radiš isto što i ja. Ti ga hvališ a ja ga blatim. Samo što ja navodim da kupuju provjerene brandove (s razlogom) a ti da kupuju provjerenu nekvalitetu.

@rovkil
Imao sam i Atmana i EHEIM-a i Seru i Fluval i Haqos i JBL... Ovim redom...(zadnja tri na istom akvariju)
I pljuvat ću po Haqosu jer meni nije bio dobar i ja nisam bio zadovoljan. Naglasak je na MENI i JA.

Isto tako sam vozio i vozim Mercedese ali vozio sam i Opela. I Opel mi nije bio dobar.

nemoj se uzrujavati...očito da nisi detaljno pročitao što sam napisao, ja se nemam namjeru svađati samo branim boje svog filtera  :ad1:

da se razumijemo, nemam nikakve provizije kod elegance reffa, a ni dionice nisam kupio, ali ljuti me što ima par ljudi (večinom oni koji ga nikad nisu imali) koji pljuju po filteru, iz kojeg razloga ne znam, odnosno nije mi jasno čemu toliko blačenja nečega što su vidli na svoje oči možda 2 puta, a i to sam puno rekao, svaka čast iznimkama.

ponavljam da mi nije jasno kako večini filter odgovara, a nekolicini ne odgovara (od te nekolicine svaki 5 ga ima) i na temelju toga filter NE valja!?!?!?!

btw ovo za struju ti nije točno, što dovodi u pitanje sve navedeno...
 ;)

Offline rovkil

• Punopravni član
« Odgovori #695 u: Studeni 25, 2013, 13:34:43 poslijepodne »
Haqos jednostavno nije dobar.

Pa jel onda loš ili nije loš? :D:D:D:D:D

@rovkil

Pa o tome ti ja pričam. Tebi je kenjara od filtera. Meni je OK. Nije fantastičan niti imam vlažne snove o njemu. Radi svoj posao, meni zasada dosta.  

Realna ocjena ide ovako:
Cijena +,
Protok -,
Volumen+,
F.materijal koji se dobije s njim -
Dobavljivost rezervnih dijelova u hrvatskoj +
Dostupnost r. dijel. u Hrv. - (jer se može dogoditi da ER nema trenutno recimo brtve na lageru pa si onda naježio)

Svatko ima pravo na svoje mišljenje ali jebga negdje se mora i realno pogledati situacija: ovaj filter je sredina. Nije high end, nije low end nego sredina. Ništa posebno i ne treba hvalospjeve pjevati(osim za cijenu) a niti pljuvati (osim jer je kineski QC).  

ei btw niti ja nemam problema s startom nakon isključenja struje.....

Offline draz

• Član redakcije
  • Punopravni član
« Odgovori #696 u: Studeni 25, 2013, 13:37:50 poslijepodne »
@zgmarkozg
Ne uzbuđujem se ja. Pišem iz iskustva jer sam imao dosta filtera a ti si izgleda imao samo Haqos pa imaš više iskustva.  ;)
Ovo za struju je točno jer mi se to dogodilo. Pretpostavljam da je kod isklopa ušlo (nekako, ne znam kako) malo zraka i da nakon ponovnog dolaska struje nije počeo ponovno izbacivati vodu. Ako se to nije dogodilo zbog isklopa struje onda još jedan MINUS za Haqos.  :klap:
Nije se ni meni dogodilo da mi se zapalio iphone pa to ne znači da se onoj ženi sa Trešnjevke nije zapalio

@rovkil
Za te novce je dobar (izvrstan) filter  ;)

Offline blue

• Punopravni član
« Odgovori #697 u: Studeni 25, 2013, 13:40:13 poslijepodne »

Ovo je točno jer se meni to dogodilo. Filter mi se nije pokrenuo nakon isklopa struje. 

Draz, zao mi je zbog problema, da li ste me kontaktirali u vezi tog problema sa startanjem tj nestartanjem nakon nestanka struje? Izvinjavam se ako jeste pa nisam odgovorio, to mi se rijetko dogada ali svi ljudi rade greške ponekada pa možda i ja. Molio bi ako mi možete javiti broj vaše naružbe ili mail kadaste naručili te kada ste me kontaktirali u vezi problema sa filterom.
Ja sam pokušao naći vašu naružbu u on line trgovini i na mailovima ali nisam nasao ništa, naravno možda ste naručili pod drugim mailom a ne sa mailom koji piše u vašem profilu.

Hvala unaprijed,

Offline draz

• Član redakcije
  • Punopravni član
« Odgovori #698 u: Studeni 25, 2013, 13:44:58 poslijepodne »

Draz, zao mi je zbog problema, da li ste me kontaktirali u vezi tog problema sa startanjem tj nestartanjem nakon nestanka struje? Izvinjavam se ako jeste pa nisam odgovorio, to mi se rijetko dogada ali svi ljudi rade greške ponekada pa možda i ja. Molio bi ako mi možete javiti broj vaše naružbe ili mail kadaste naručili te kada ste me kontaktirali u vezi problema sa filterom.
Ja sam pokušao naći vašu naružbu u on line trgovini i na mailovima ali nisam nasao ništa, naravno možda ste naručili pod drugim mailom a ne sa mailom koji piše u vašem profilu.

Hvala unaprijed,

Kako sam napisao, filter je izašao iz garantnog roka pa ne zamjeram i ne povezujem ozbiljnost poslovanja ER-a sa (ne)kvalitetom navedenog filtera

Offline blue

• Punopravni član
« Odgovori #699 u: Studeni 25, 2013, 13:47:47 poslijepodne »
Znam Draz ali nazalost nemam nigdje vašu naružbu, da li ste filter kupili od mene direktno ili na neki drugi način?
Molio bi ako je moguće da mi javite gdje i kako ste ga kupili da mogu provijeriti što je bilo sa tim filterom, izvinjavam se zbog dodatnih neugodnosti.