Mali Zeleni: to je kako kazes kod tvojeg, znaci tvoj je izuzetak medju izuzetcima, znaci s njim nesto ne stima, ili ga posalji na popravak, ili mu zamjeni kompletnu glavu sa rotorom i svime sto ide uz njega, jer cini se da ima gresku.. ja sam taj filter imao na akvariju od 200lit sa 50 malawaca, nemam rijeci za filter imao je solidan protok i rad kako treba, voda je bila kristalna.. također frend ga je drzao na akvariju od 300lit samog sa hrpu ciklida, voda je bila kristalna, tako da nemozes pisat da nevalja filter, za te novce je kako kazu predobar i bolji nemozes naci u toj cijeni i to nov.. imao sam tetru ex700 također na malawiju od 200lit, i nikako nije mogao odradjivati kao haqos, nikako.. voda je bila zamucenija i dosta dugo mu je trebao da odradi posao i da vodu dovede u red, bar na 50% kao haqos.. tako da nemozes tako pisat.. tvom nesto nestima i s njim nesto nije u redu.. a sto se tice protoka, protok mu je tu negdje kao tetri ex700, a kutija haqosa je veca i ima vise prostora za sve staviti unutra, tako da i to je veliki plus.. toliko.. Lp