jučer navečer je filter stavljen u pogon i sve 5! Prvih par minuta je malo šuštilo nešt u njemu, vjerojatno zrak, al od onda je sve super. Filter držim u ormariću za akvarij i mogu reči da je nečujan i neprimjetan! Jedino što se čuje je mreškanje površine vode

Jedini problem kod stavljanja u pogon mi je bilo to da nisam nikako mogao napumpati vodu s onom ručnom pumpom koju ima u sebi. Stiskao sam i stiskao, al nikako

vidlo se da malo povuče vodu kad stisnem onaj gumb, ali se sam nešt malo prelilo preko vrha cijevi... Onda sam prešao na alternativu u vidu lijevka, kojega sam stavio na ulaznu cijev filtera i kroz njega nalijevao vodu i tako napunio filter... Kad sam vidio da se voda popela skoro do vrha ulazne cijevi spojio sam je na onaj plastični nastavak, koji se nalazi unutar akvarija i priključio filter u struju... Odma je fino povukao vodu i radi sve kako treba! Do sad nisam imao ni jedan vanjski filter, al meni se ovaj protok koji ima Haqos čini i više nego dovoljan za moj akvarij od 250 litara... Tolko za sad od mene, javit ću se kroz neko vrijeme s izvještajem (nadam se dobrim)