Pridružujem se listi zadovoljnih korisnika, doduše novopečenih.
Supruga je preuzela paket, a potom me nazvala da provjeri jesam li ja normalan i kakvo sam to čudo kupio. Usaglasili smo se da je u pitanju filter i rekao sam joj da se ništa ne brine, da je to sve OK. Tek onda je ostala zbunjena jer je rekla da je kutija ogromna. rekoh jel' velika kao pola akvarija ili bar kao televizor. kaže - je. reko ma to je samo filterčić, ne brini, sigurno ga je Blue zapakirao u neku veću kutiju. Ali kaže - na kutiji piše filter taj i taj model...
Naravno da je bio zapakiran u kutiju u koju vjerojatno stanu 2 komada. Nego blue, drugi put dok pakiraš ispuni prostor različitim letcima, ovako sam dobio samo jednu vrstu, a već mi i na tu rastu zazubice.
Iznenadio sam se kvalitetom izrade za te novce. Uklopio se kapacitetom i dimenzijama - ma, idealno. Dovoljno je tih (vjerojatno buka ovisi i o filter materijalu). Prvi put se gumb pritisne malo snažnije, a potom je išao bez problema. Praktički 1.5 pritisak gumba i voda je u filteru, sve ostalo radi gravitacija i kasnije rotor motora. Odzračio se nakon par minuta i malo laganog nakretanja amo-tamo. Na 70x35x48 akvariju nemam nikakve potrebe išta prigušivati. Samo neka drži i izdrži godinama i sve super... U odnosu na razne interne i hang-on filtere ovo je "Svemir".