iskoristio bih ovu priliku da javno pohvalim firmu elegancereef i zahvalim se na njihovoj ljubaznosti, susretljivošću i profesionalnošću.
naime radi se o spomenutom vanjskom filteru tj.o jednom njegovom dijelu koji je otkazao suradnju,a bez kojeg filter ne može raditi.
čitajući sve moguće recenzije i upijajući iskustva drugih akvarista koji ga posjeduju, nisam našao o njemu niti jednu lošu kritiku,naravno
mislim na uloženo-dobiveno tako da sam ga i ja naravno uzeo,ali pošto sam baksuz oduvijek što se tiče tih tehničkih stvari bilo novih bilo
rabljenih desilo mi se to što se desilo.uglavnom da ne duljim,gore navedena firma TRENUTNO nije bila u mogućnosti nabaviti rezervni dio
koji je meni potreban, pa ga skida sa svog filtera i šalje ga meni (o svom trošku) i to u roku jednog-dva dana što me moram priznati i jako iznenadilo (ugodno naravno) i skoro zaprepastilo jer rijetko nailazim na takvo što u zadnje vrijeme.na ime gore svega navedenog iz osobnog iskustva toplo bih preporučio firmu elegancereef,pozdrav