A ja si mislim oću pisati na forumu, sigurno sam neko sr** napravio ljudi će se smijati..drago mi je da nisam jedini

Sad mi je u kanti, malo mi je bilo bed stavit ga u ormarić bez "osiguranja" ..
znači nebu procurio sad tijekom rada zbog toga kaj sam "visio" na gumbu..pa je propustio?Mogu mirno spavati?

Nadam se da nekome ovo pomoći pa da neće napraviti grešku kao ja...i još si mislim dal da pitam na forumu kak da napravim to prvo čišćenje(otvaranje/zatvaranje).. i mislim si...ma neeee, mogu ja to sam kak sam ga i sastavo prvi puta sam...izgleda da je bilo bolje da sam pitao..kao i uvijek

Znači za sljedeći put ili:
1. nakon čišćenja napuniti ga vodom zatvoriti i uključiti u struju i malo ga protresti da izađe zrak
ili
2. zatvoriti ga bez vode unutra i kad ga zaklopim samo otvorim ventile ...voda uđe unutra i onda ga upalim + protrest..
BITNO!! ne nabijati po gumbu ko luđak da i najmanji mjehurić izađe jer neće biti dobro

...zapravo netreba uopće stiskati gumb...ovo sam si zapisao za sljedeće čišćenje, koje ne vjerujem da ću raditi tak brzo jer nakon 4 mjeseca jedino je bijela spužva bila dosta zmazana, ovo ispod je izgledalo ok..tak da mislim da ću čistiti tek za nekih 6 mjeseci..