Jutro je poaelo prekrasno

. Još neumiven pro?em kraj svog 300l ljepotana i vidim sve ok. Nakon umivanja ih do?em hranit, kad vidim, nekaj nevalja! Di mi je drugi oskar? Pa on je najveai i nikad se ne skriva, a nema ga! Pregledam cijeli akvarij i ništa, ponovo ga ptregledam i nema ga, ko da je ispario.

Dignem poklopac i gledam da nije možda na onim ojaeanjima koja idu uz prednje i zadnje staklo (pa nije glup da se nebi vratio u vodu od tamo) naravno nema ga.

Sjetim se filtera. Paniano odem po stolicu i pogledam u filter kad vidim u srednjoj komori nešto se crni, u nadi da se neae jako otimat lagano ga primim s dvije ruke i spustim nazad u akvarij, ali on samo potone na dno.

.
Njih dvoje su bili kao par, plivali su zajedno i stalno su se mazili, izdržali su 2mj. u 65l akvariju i sad kad su konacno došli u pravi akvarij mojom krivnjom se desi ovakvo s*anje. (Gdje je onaj smajli koji lupa glavom u zid ili akvarij?) Zbog predugog grijaea nisam stavio poklopac na filter, tako da je filter ostao otvoren...
Dosta mi je riba uginulo, što od neizljeaenebolesti, što onako iznenadno, neke eak i iskaeuai iz akvarija, ali ovo sad me stvarno dotuklo.