vidim da je bilo riječi o sjemenarni u mostaru...pošto ja živim u mostaru,svaki drugi dan sam tamo,mogu reći da suvrlo dobro opremljeni,imaju jednu veeeliku policu sa svim veličinama akvarija(većinom cayman),puno opreme,raznih grijača,pumpi,co2 sistema,najzastupljnija marka što se tiče akvaristike je prodac i ferplast...imaju svaku moguću vrstu preparata,uglavnom puno opreme...što se tiče riba,solidna je ponuda,ima 4 akvarija sa zlatnima,te isto 4 sa toplovodnima(ima teleskopa,pajčolanki...guppija,plavih neonki,molija,barbusa,ancistrusa,corydorasa,platya,nema skalara ni betta(meni osobno najdražih),biljke im rijetko dođu,ali nađe se...osim akvaristike imaju veliki izbor drugih životinja,imaju oko 30-ak hrčaka,7-8 zamoraca(osobno sam vlasnik njihovog hrčka),vjeverica,zečeva,raznih papiga tigrica,nimfi,rozela...imaju raznih vrsta kaveza,puno raznih vrsta hrana za glodavce,ptice,raznih igračaka,posastica,vitamina...
uglavnom ponuda je i više nego solidna,prodavač je upućen i pristupačan,uglavnom dođite i uvjerite se!