bio sam gore u prosli petak i nedjelju vece,u petak do Dubrovnika na kafu,pa u Trebinje preko brgata na kafu i na veceru.bio do pet shopa sredio covijek jos vise aq,stavio vece,nove filtere,fin izbor riba,aq besprekorno cisti,ribe zdrave,jedino vanjski filteri po narudzbi.
ima covijek i lijepih diskusa od 30e po komadu.
od preparata i hrane uglavnom SERA i nesto TETRA i JBL.
takodje kad sam usao bio je jedan bracni par iz DU sa dijetetom,i bas su komentarisali kako je extra i izbor i cijene i aq.
a u nedjelju vece sam bio,drug uzeo 3 diskusa,a ja nekog amazonskog soma u nadi da ce prezivjet pirane,ali moja nada se rastocila sjutradan kad sam dosao sa posla

sve u svemu,za ovu nasu tromedju MNE,HR,BiH tj. MNE u kompletu,podrucje oko DU i za ovaj dio RS nema bolje sigurno
jedino mi je cudno iskreno za DU da nema neki bolji pet shop nego onu radnjicu.mislim opet je grad,a i mislim da ljudi vole kucne ljubimce.
ista stvar je i kod nas u Kotor i Herceg Novi,uzas jedan.
bolje sve to zatvorit.
ja sam mislio otvarat nesto u Kotor,ali me iskreno strah ulozit neke vece pare u ovu situaciju,svijetska kriza,,,
a volim to,razumijem se solidno,imam veza i za ribe i za opremu tako da bi trebalo da radi,ali neka zasad ovako