Ovako... za sve koji imaju Cayman akvarije... iskreno,JE dobro izgleda, DA tako?er ima puno kompletniju opremu od juwela... AL KOJI ku*ac USPORE?UJETE AKVARIJ KOJI JE NA TRŽIŠTU 2 MJESECA???
Kakvi turbo dobar, mrak mrak mrak...???
To je besmisleno, a pogotovo iz jednog razloga... svi ste sa malog akvarija prešli na veliki, pri tome odlueili se na dotieni model i sad vam je svijet ljepši, a akvarij je mrak mrak mrak... da ste prešli i na konkurentsku firmu, i dalje bi vam sve bilo mrak mrak mrak al hvalili biste drugu stranu.
Ja smatram da je svaki dobar, i DA, svaki ima svoje prednosti...
Ja sam se osobno drugi put odlueio na juwela jer mene jedna žnora, mjesto za hranilicu, tajmer(19kn) poklopac poput haube koji svaki put kad otvoriš za nahranit ribe PROCURI po staklu(DA - toliko o turbo jebeno dobrom dizajnu gdje sva voda ostaje u akvariju - bullsh*t!) nemogu primamit kad ja nemogu pojaeat rasvjetu koja meni treba.
E da ona sranja za staklo koje je podvrgnuto posebnom tretmanu..ajoj, ma puca mi k i za juwelovo staklo i za caymanovo staklo, sve je isto s*anje, glavno je da vodu ne propušta...a vi(prodavaei) si mažite oei nekim drugim naivnim kupcima.
Cayman ima veliku zapremninu filtera, meni je to super...al filter je duplo veai i uoeljivijiod juwelovog...
Tako?er izgleda mnogo naprednije - i to je super... al sva ta "tehnologija" je oduzela mjesto onome što je puno potrebnije - pojaaanje rasvjete
Zašto? - zato jer za svakog akvaristu koji želi imat bilje 2 lampe od 30w sa reflektorom nisu dovoljne za 230l vode(juwel to ima na 180l)...
o cijenama neeu priaat...
E da, za eistu informaciju... Cayman ima isti dizajn poklopca i filtera koju je prije 10godina furala jedna firma... iz nekog razloga, ta firma je odustala od takvog tipa dizajna i prešla na ovaj drugi tip...