Srpanj 21, 2025, 14:54:02 poslijepodneNajnoviji Član: lfrketic

Autor Tema: Terarij za iguanu- 3 X 1 X 2.6 m  (Posjeta: 5207 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline M23_Vu

• Trade Count: (0)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 40
  • AqVu
Odg: Terarij za iguanu- 3 X 1 X 2.6 m
« Odgovori #25 u: Listopad 18, 2008, 12:20:46 poslijepodne »
Joj,smirite malo tenzije. Što se tiče terarija stvarno su dimenzije odlične i iguana uživa u tolikom prostoru. a sad što se tiče uređenja mene bode u oči samo lišće jer nekako je kričavo, ali shvaćam da ste utukli puno love i da se ne može sve odmah. Samo polako kad bude vremena i para srediti će se do kraja sve. ;) :up:

Offline Sabaku No Gaara

• Punopravni član
  • Spol: Ženski   Lokacija: Varaždin
  • Animals 4 ever
« Odgovori #26 u: Listopad 18, 2008, 14:12:06 poslijepodne »
evo nadam se da ste sad sretni....sama sam stvar uzela u ruke. ovo zeleno lišće smo mislili zamijeniti sa ovim kad bi nadogradili krošnju. razbješnjela sam se i sve skinula dolje i eto što je ispalo. gaara je samo nezainteresirano gledao.

« Zadnja izmjena: Listopad 18, 2008, 14:14:10 poslijepodne od Sabaku No Gaara »
I live for animals......

Offline Tinny

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 32
« Odgovori #27 u: Listopad 18, 2008, 15:46:07 poslijepodne »
opaaa!vec je punooo bolje,bravoo!jako mi se svida.
=)

Offline Spaljeni

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 29
« Odgovori #28 u: Listopad 18, 2008, 17:01:35 poslijepodne »
da...baš puno bolje...puno ljepše...ljepo si ti to uredio/la

Offline Sabaku No Gaara

• Punopravni član
  • Animals 4 ever
« Odgovori #29 u: Listopad 18, 2008, 17:31:33 poslijepodne »
hvala hvala, potrudila sam se....pa za sad nek bude tako.....
I live for animals......

Offline S.Q.

• Punopravni član
  • **
« Odgovori #30 u: Listopad 18, 2008, 18:54:55 poslijepodne »
Moram priznat da je ovo puno bolje i čak mi se i sviđa, :up: . Vidiš da je puno bolje bez onog cvenog lišća unutra. Moje kritike nemoj osobno shvaćat, ja sam ti samo reko kako je to meni izgledalo i da je sad puno bolje!  :PVidiš da može bolje, uvijek može bolje, al ovo je sad već ok. :respekt-ss:

Offline M23_Vu

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 40
  • AqVu
« Odgovori #31 u: Listopad 19, 2008, 12:54:39 poslijepodne »
Puno bolje i ljepše.Četitam što si si dala truda i to sredila malo! :klap: :up:

Offline S.Q.

• Punopravni član
  • **
« Odgovori #32 u: Listopad 19, 2008, 16:49:38 poslijepodne »
S.Q. još nešto. lako je urediti mali terarij od pitona da bude ko prirodno stanište. daj ti prostor od 3x1x2.6 uredi prirodno ispon 5000 kn.tek što smo završili terarij. daj razmisli kolko nas je to koštalo??

ja stvarno nemam vremena, u školu idem popodne, doma se vraćam u pol 8, idem u gimnaziju, cijelo se jutro učim a pošto mi je i to premalo i cijeli vikend. ja stvarno nemam vremena. mama rinta ko životinja, tu se brine o svima nama, ide na posel i prekovremeno i radi svaku subotu. stari leži u krevetu, nogu razbio. šipke mu vire iz noge i svi mu sve moramo donositi. moram kuhati ručak, moarmo ga prematati itd. deda je nedugo umro, a baku nemrem siliti da hoda po ljestvama i buši rupe i veže grane za zid i to uredi "prirodno" sa biljkama od 5000 kn JER SE NEKOME TO NE SVIĐA. eto.

sve na svoje vrijeme
Gle ne želim se uopće prepucavat s tobom i ovo sve sta si ti napisala ovdje gore je skroz tvoja stvar i mislim da si to sve neptrebno pisala, ja sam samo reko sta se meni ne sviđa i bok! Ti si sve ovo malo preosobno shvatila, a i jasno mi je zašto jer vidim da si još djevojčica, no nebitno. ako nemožeš prihvatit kritiku i ako ti se nemože reć šta valja, a šta ne valja onda bolje da i ne stavljš postove na forum jer će ti se uvijek nać netko sa kritikom(pozitivnom ili negativnom) ;) Ja znam da to sve košta i da treba vremena da se to sve uredi, zato pomalo. btw. kad me već povlaćiš za jezik terarij za kraljevskog pitona mi je još i najmanji terarij u kući, piton je još mali, pa mu za sad i netreba veći terarij od ovog koji ima 100x50x50. jednom kad poraste budi sigurna da će imat terarij kakav zaslužuje pa ćak i veći nego šta mu treba jer ja želim da moje životinje imaju uvijete kakve zaslužuju a opet sa druge strane ne želim životinju stavit u napola gotov terarij jer to jednostavno nema smisla. znači skupiš,kupiš,napraviš pa se onda hvališ i naravno prihvatiš svaku kritiku jer zato i forumi postoje,zar ne? ;D

Offline Sabaku No Gaara

• Punopravni član
  • Animals 4 ever
« Odgovori #33 u: Listopad 20, 2008, 23:27:03 poslijepodne »
ovo što si sada napisao nisi uopće trebao...
I live for animals......