Lipanj 30, 2025, 14:45:12 poslijepodneNajnoviji Član: lfrketic

Autor Tema: Poklanjam vijetnamske paličnjake (ili postoji drugo rješenje?)  (Posjeta: 1143 vremena)

0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.

Offline melita

• Trade Count: (0)
  • Novi član
  • *
Poklanjam vijetnamske paličnjake (ili postoji drugo rješenje?)
« u: Srpanj 23, 2008, 20:09:21 poslijepodne »
Imam 16 bebica (izlegli se prije nekoliko dana, jako su slatke, male kao nokat i bijele). Stvar je u tome što nemam mjesta za toliko paličnjaka, a ne znam uopće koje su mi opcije: ne mogu ih ubiti jer mi ih je žao, a pustiti u prirodu nije baš prihvatljivo? Da li bi oni preživjeli u prirodi ili bi narušili prir. ravnotežu? Molim pomoć, stvarno ne znam što ću s njima.
Imam dvije velike ženke, jedna je jako mršava i po prirodi razigrana i nemirna, a druga je prilično debela (za vijetnamskog p.) i ne voli se kretati. Poklonila bih i njih, ako nema drugog rješenja. Samo nazovite na 095/827-8620, ja sam u Karlovcu. Jedino molim da ne zovete od 27.7. do 2.8. jer neću biti u Hrvatskoj.
Hvala!

Offline RomanC

• Trade Count: (0)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški  
Odg: Poklanjam vijetnamske paličnjake (ili postoji drugo rješenje?)
« Odgovori #1 u: Srpanj 23, 2008, 20:42:19 poslijepodne »
Pustit u prirodu - NE dolazi u obzir.
Lampropeltis p. pyromelana, Elaphe schrenckii, Ahaetulla prasina (grey), Trimeresurus albolabris, Cerastes cerastes, Crotalus adamanteus, Agkistrodon taylori, Aspidelaps l. infuscatus, Acanthophis rugosus, Vipera a. ammodytes, Bitis arietans, Naja n. naja, Agkistrodon c. laticinctus