.. sve ok.. mada ja JBL ne preporučam nikome. To je igračka prema RO manu. Pa otvorivši prvi filter (pred filter) u JBL-ovoj osmozici.... i kad sam vidio da je unutra obična filter vata, samo sam je zatvorio nasmješio se
.
Vidim da se sve i svašta vrti ali s obzirom da neke stvari ne stoje(netočne sa primjesom zločestog) razlog je jasan, ako nešto nije dobro slažem se pa makar i firma koju ja zastupam to je pošteno ali kada se iznosi laž onda je to problem,
Sada za neupučene i krivo upučene;
- kod JBL osmoze nikako nisi mogao vidjeti vaticu jer kao takva ne postoji jer je hermetički zatvoren i sediment filter i aktivni ugljen i kad čenđaš onda mijenjaš cijeli catridge
- drugo membrana je jedinstvena i proizvode ju ameri ,njihova licenca imaju ju svi istu od Aqua Medica,JBL,ROWA pa do famoznog RO MAN proizvoda što se vidi iz slike jedino što je različito su posude od plastike predpostavljam na navoj što pri velikom pritisku može biti upitno ali s obzirom na protok to kompenzira membrana ali je upitna čistoća vode tj. Gh
Pa bi molio sve da iznose istinite činjenice a pogotovo moderatore koji su odgovorni jer kao što znamo sponzori plačaju poštenu igru !