0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
lijep terarij i još ljepši pauk... . samo možda ima previše svjetla...probaj stavit neku sliku sa strane da malo zamrači
parahybana ti je odrasli mužjak... od kud si?
brzo bu ti uginuo
Citat: Kresho - Srpanj 06, 2008, 22:43:54 poslijepodnebrzo bu ti uginuo zasto???? :'(
Citat: smokra - Srpanj 06, 2008, 22:45:18 poslijepodneCitat: Kresho - Srpanj 06, 2008, 22:43:54 poslijepodnebrzo bu ti uginuo zasto???? :'(Zato sto kod muzjaka tarantule postoji nesto sto se zove ultimate moult.To je njihovo zadnje presvlacenje (iako je bilo primjera da se neki muzjaci presvuku jos jednom) i nakon njega muzjaci "dobivaju" bulbuse na vrhovima pedipalpa a vecina i kuke na nogama br. 1.Sljedecih recimo do godinu dana (nekih krace neki duze)jedino sto ih zanima je parenje....vrludat ce po terariju,postepeno ce gubiti interes za hranu,ofucat se, izgubit koji ekstremitet ,smezurat ce mu se koza na abdomenu i s vremenom uginuti.Nemas sta zalit ,to ti je tako u zivotinjskom svijetu.Mozes mu produzit zivotni vijek tako da ga drzis na hladnijem ali ja bi ti preporucio da ga das nekom ko ima zenku.Koliko je kod tebe ili jos bolje ...ako znas koliko je star?
imam ja ženku.. za koju pretpostavljam da bi se mogla parit već... treba vidjet i probat...
koliko si ga platio???
Citat: Johny - Srpanj 07, 2008, 21:18:19 poslijepodnekoliko si ga platio???nisam puno,s obzirom da sam dobio terarij sa slike i zenku g.maculata lp 10cm
Citat: smokra - Srpanj 08, 2008, 18:24:58 poslijepodneCitat: Johny - Srpanj 07, 2008, 21:18:19 poslijepodnekoliko si ga platio???nisam puno,s obzirom da sam dobio terarij sa slike i zenku g.maculata lp 10cmValjda ženku H.maculata. Pazi to ti i nije baš pauk za početnike. Jer je jako brz i otrovan. Sad kad ju imaš pazi. Stavi slikice da ju vidimo.
ja ti imam odraslog muzjaka maculate ak te zanima za parenje