Lipanj 30, 2025, 01:44:46 prijepodneNajnoviji Član: hrga1977

Autor Tema: hrana  (Posjeta: 1339 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline hiperblast

• Trade Count: (0)
  • Punopravni član
  • **
hrana
« u: Srpanj 05, 2008, 10:43:00 prijepodne »
jel hranite svoje dlakave zvijeri s onim velikim skakavcima što navečer uliječu u kuće? mislim da se zovu kobilice! malo malo pa mi uleti takav skakavac u sobu. u više navrata sam ih davao paucima ali još nisu niti jednom pojeli tog velikog zelenog. čak ga malo i osakatim da ne skače po terariju ali ništa.

Offline Xzyle

• Punopravni član
    • www.kerri.hr
Odg: hrana
« Odgovori #1 u: Srpanj 05, 2008, 12:22:48 poslijepodne »
nije 100% pametno,no ako je ulovljen daleko od ceste i razno razne kemije i pesticida onda samo daj  :up:

ja svoje svake godine hranim onim zelenim http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/5/5b/Skakavac_zeleni.jpg/770px-Skakavac_zeleni.jpg

kao ovaj s slike samo su mrvicu kraći i "okrugliji"

super hrana,tamane ko blesavi

Offline hiperblast

• Punopravni član
  • **
« Odgovori #2 u: Srpanj 05, 2008, 12:55:41 poslijepodne »
ja ih inace hranim cvrčcima i onima malim zelenim skakavcima sto uhvatim na livadi preko puta kuce. ali kad mi ovi vec sami uskacu u kucu neda mi se skakat po livadi po ovom suncu. a i nije ih bas lako uhvatit. susjedi se vec pitaju koj mi je vrag  :)
a sta s glistama? jel probao tko hranit pauke s glistama? žabicama?

Offline Xzyle

• Punopravni član
    • www.kerri.hr
« Odgovori #3 u: Srpanj 05, 2008, 13:20:38 poslijepodne »
ja ih inace hranim cvrčcima i onima malim zelenim skakavcima sto uhvatim na livadi preko puta kuce. ali kad mi ovi vec sami uskacu u kucu neda mi se skakat po livadi po ovom suncu. a i nije ih bas lako uhvatit. susjedi se vec pitaju koj mi je vrag  :)
a sta s glistama? jel probao tko hranit pauke s glistama? žabicama?
ma jedu sve...ali ja baš gliste i nebi dao...usmrde se ful lako i brzo...zakenjaju cijeli terarij svojom utrobom.