Srpanj 19, 2025, 00:00:36 prijepodneNajnoviji Član: lfrketic

Autor Tema: Filter: keramika, bio kuglice i sl. - tako skupo?  (Posjeta: 6978 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline aquabot

• Trade Count: (0)
  • Punopravni član
  • Spol: Ženski   Dob: 39
  • codename franjo
Odg: Filter: keramika, bio kuglice i sl. - tako skupo?
« Odgovori #25 u: Lipanj 25, 2008, 23:44:29 poslijepodne »
 ;D ima web shop, da, al mu ga hakirali turci LOOL  :D :D

Offline ifrancuz

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Lokacija: Zagreb
  • Predsjednička fotografija
« Odgovori #26 u: Lipanj 26, 2008, 09:28:56 prijepodne »
to je Atmanov AQ ? ako sam dobro skuzio po slikama i po onome sta pises imas top filter, sta se tice keramike preporucam pakovanje od 300g Easy Life Symbionit (80kn) dovoljno za filtraciju AQ od 900L. sa ostalim se ne trebas previse opterecivat...
na dno keramika, pa sera biofibres ili plava spuzva finija (moze se kupti rinfuzo u viliju), na vrh vata (preporucam JBL Symec Mix)... i to je to sta se tice filtracije za ciklidni...

Je, Atmanov AQ

gdje kupim 300g Easy Life Symbionit?
gdje kupim Sera Biofibres odnosno plavu spužvu? Cijena?
gdje kupim JBL Symec Mix? To se kupi velika, pa se reže?
Jel ima toga u Pet Centru?

p.s. imam veeeliki problem s tim akvarijem, a to je da kada ukljucim filtraciju to se čuje kao da mi je slap u prostoriji.... imam još jedan filter unutarnji, on mi filtrira 7 sati po noći za vrijeme spavanja, a onda palim ovaj u poklopcu... mozda ce se utisati kada napravit to ovako kako predlazes--- budem javio
Zagreb

Offline Mastino

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 49
    • AVOID HYBRIDS!
« Odgovori #27 u: Lipanj 26, 2008, 09:41:06 prijepodne »
gdje kupim 300g Easy Life Symbionit? http://minishop.t-com.hr/elegancereef/ProductDetails.asp?pid=141&pcurrpid=7&cid=21
gdje kupim Sera Biofibres odnosno plavu spužvu? Cijena? SERA biofibres mislim da to mozes nac u bilo kojem shopu, nije to nista posebno, ako se ne varam cijena pakovanja je nekih 20-30kn, plavu spuzvu imaju rinfuzo u Vili-u
gdje kupim JBL Symec Mix? To se kupi velika, pa se reže? http://www.ddlzagreb.hr/16335.aspx to je mjesavina fine i grube vate, ja je inace trgam kako mi pase.
Jel ima toga u Pet Centru? nesto odo ovoga ces sigurno naci i u PC, nisam bio odavno pa neznam dali su jos prosirili asortiman

p.s. imam veeeliki problem s tim akvarijem, a to je da kada ukljucim filtraciju to se čuje kao da mi je slap u prostoriji...mozda ce se utisati kada napravit to ovako kako predlazes--- budem javio hmmm sumnajm da ce ti se pretjererano utisat ali vrijedi pokusat, ako je moguce mozes jos malo napuniti AQ da smanjis visinsku razliku izmedju filtera i nivoa vode

Offline ifrancuz

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Lokacija: Zagreb
  • Predsjednička fotografija
« Odgovori #28 u: Lipanj 26, 2008, 09:53:36 prijepodne »

detaljnije nisam mogao ni pozeljeti....
mislim da ce se malo utisati ako stavim vise filter materijala u posude za filtraciju... kada dovedem akvarij u red poslat cu ooopsirnu poruku
Zagreb