Kao sto naslov kaze.. samokritika je najbolji lijek za napredak...
240l
3*36w T8 rasvjeta /vulgaris cijevi, pokazale mi se bolje od onih HIGH END za previse love)
fluval 204+ marathon 500
150w grijanje (manje bitno)
CO2 u standbyu ali ne koristim
Od riba ima trenutno 2 skalara,3 botie (machracanta + kubotai), ajmoner, fossilis, gibbiceps, 2 silver sharka, 2 penguin tetre i 2 ancistrusa. Relativno malo riba, ali sve rastu dosta velike pa dugorocno gledano bit ce im ok... Od bilja ima podosta toga, ali vecinom anubiasi i echinodorusi ( ima i crypte, mahovine, paprati, valisnerije i tak..) Ima i red ludwigia u pozadini koja nikak da krene, sagitaria u prvom planu koja grozno sporo raste (u odnosu na 50 l akvarij sa 16w rasvjete bez gnojenja di raste ko blesava).
Prioje nego me kamenujete zbog 2 totalno razlicita panja.. plan je da se ovaj veliki obraste u mahovinu (mahovina se ocito jos prilagodjava novoj vodi jer polako raste), tako da ce ovaj spigani bolje doc do izrazaja. Ovaj echinodorus u sredini raste ko blesav, redovito cvate i on dominira akvarijem.. bash kao i anubias afzeli koji raste jako brzo s obzirom da je anubias ( bas kao i anubias nana).... Sve u svemu jos nisam ni blizu zadoivoljnog jer mi je pozadina pre prazna i mislim da cu morat ubacit neku gustu biljku za punjenje straznjeg zida... Prijedlozi??? (samo ne gluposti tipa rogolista, egerie i hygrophille)
Slike je tak tak.. slikana mobom na brzinu....