0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
kak smo svi krenuli vise nece biti drugih akvarija osim morskih
@Teehee.. ja nemam pojma uopće o čem pričaš... .. u biti..pretpostavljam da skimmera nema.. iako nisam siguran ni kaj je to... kakav je filter..isto nemam pojma.. ima nutra ugljen.. pa ak ti to nekaj znači...
Pa nemrem vjerovat..da terorist napravi morski prije mene...ovo je ponizavajuce... Jel to Aquaclear filter? Skimera nema?I sad pitanje: sto ce, nakon par mjeseci, biti sa osovinom Aquaclear filtera, posto je metalna?Imam akvarij iste litraze, i taj Aquaclear filter, pa eto, pitam..
... imaš kod mene zapelcanu crvenu ludu gljivu i nekoliko narančasto crvenih i zeleno narančastih zoanthusa..... a mogu ti dati i jednu aiptasiu .. to mi je zadnja koju sam imao... i živu je izvadio ...
i da...svaka cast na pocetku...i, puno lijepih zelja za nastavak projekta!!!!!!!!!!!!!!!
Citat: delbi - Lipanj 16, 2008, 15:40:21 poslijepodnei da...svaka cast na pocetku...i, puno lijepih zelja za nastavak projekta!!!!!!!!!!!!!!!Je je lako je tebi pričati kad te ne maltretira 6 sati dnevno
Citat: Teehee(R) - Lipanj 16, 2008, 16:21:31 poslijepodnePa nemrem vjerovat..da terorist napravi morski prije mene...ovo je ponizavajuce... Jel to Aquaclear filter? Skimera nema?I sad pitanje: sto ce, nakon par mjeseci, biti sa osovinom Aquaclear filtera, posto je metalna?Imam akvarij iste litraze, i taj Aquaclear filter, pa eto, pitam..Budem ja odgovorio pošto ovaj tulipan nema pojma Meni je aquaclear radio i još uvijek radi skoro godinu dana.Nije bitno ak je metalna ako je rosfraj recimo (nadam se).Skimera nema ali nema ni organizama da zakenjaju akvarij, a i imat će samo softy koralje za početak, kasnije neka se snalazi