Nisam upratio koji je mehanizam financiranja eventa? Mastino i Titech rade inicijalno punjenje konobe pićem i roštilja mesinom, a mi koji dolazimo plaćamo ulaznicu na neku cifru koju oni izbace kad zbroje troškove i podijele sa brojem gostiju ak sam dobro shvatio
@ vezano uz promjenu mišljenja: Ne mijenjam lako mišljenje, a kad se to desi uargumenti moraju biti jasni i nedvosmisleno ukazivati na nedostatke mojeg stava. No u ovom slučaju još nisam u potpunosti formirao stav/mišljenje koje ribe staviti u moj tank jedino znam da su mi se oduvjek sviđali diskusi, pa me vuče i amazonski biotop, no ženi se ne sviđa puno bilja, a načelno joj se sviđaju diskusi, tako da je moj stav podložan uvjeravanjima i iznošenju argumenata koje svakako očekujem na ovom druženju. A klinci ko klinci nisu baš upućeni u riblje rodoslovlje, oni bi da nešto pliva, no svakako ih želim ukjučiti u cijelu priču budući da želim da akvaristika bude obiteljska zanimacija a ne samo fiks ideja njihovog starog. Planiram klince uključiti recimo u slaganje setupa - npr. da sudjeluju u izradi stijene od stiropora, da biraju kamenje i odlučuju gdje ih u spremniku postaviti, panjeve, da daju sugestiju gdje koju biljku posaditi i sl.