0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
možda će neki reći da je bolesno, ali su prekrasni i divan je osječaj kad vidiš dječicu ribica koje voliš .... znaš da si im osigurao dobar život kad se mrijeste i to te treba ispuniti ponosom...a nikakvo čudo da imaš gužvu pred golom, kad su mamek i tatek sami....i mogu raditi puuuuuuuuno dječice...
He, pojedeni. Ja ne vidim ništ pojedenog, al navodno ga jedu. Čim bude znatnijih promjena u izgledu malaca stavim fotke!
Citat: babyboom - Lipanj 23, 2008, 21:34:44 poslijepodnemožda će neki reći da je bolesno, ali su prekrasni i divan je osječaj kad vidiš dječicu ribica koje voliš .... znaš da si im osigurao dobar život kad se mrijeste i to te treba ispuniti ponosom...a nikakvo čudo da imaš gužvu pred golom, kad su mamek i tatek sami....i mogu raditi puuuuuuuuno dječice... Babyboom! vala si mi jako simpatičan sa ovim "baby""dječicom" itd... ali pazi da nebi bilo i kod tebe dječice ko i u mene e onda ti nema mjesta za velike akvarije hahah!šala mala! Da Bog djece!!Teta Ribač! jel ima štogod novosti? kad ćeš slikat taj pojeden list salate??
Možda da probaš fotkat cijeli akvarij, pa izrežeš, biti će manje mutno, pa se možda nešt i ulovi.
A evo i friških slika da ne mislite da sam vas zaboravila. I link na video hranjenja i naguravanja.