Dobro izgleda, lijepa kompozicija. 
Samo daj nam jednu bas frontalnu ravnu sliku da vidimo setup malo bolje. Ja bi na tvom mjestu ubacio kakvih panjeva izmedu biljaka malo.
Evo slikice to je naj frontalnija koju imam...
Panjevi jesu u planu kada dodje do iduceg preseljenja, ako nadjem neke kaj mi se svide jer ih vec duze vremena trazim pa nemrem naci nista kaj mi se svidja. Di u zgb-u ima panjeva da su razgranati, jer ovi klasicni mi i nisu ba privlacni?
Jako jako lijepo. Još da se Cuba razraste do kraja i imaš izvrstan setup. Po mojem skalar je prevelik za setup - sve bi bolje izgledalo samo sa malim jatašicama (neonke su čisto ok), ali skalara vjerojatno ne želiš poklanjati iz sentimentalnih razloga 
Skalar i meni fakat izgleda malo nesrazmjeran veličini akvarija! Vidim da ti svaka 4 mj. mijenjaš setup, pa lijepo za sljedećih 4 mjeseca promijeni tank? Na recimo 300-350L.( Obzirom da si nerazdvojan sa skalarčićem ). I to je to - dobar tek! 
Pa setup se mjenja dok covijek nebude zadovoljan a ja nikako zadovoljan...a u ostalom i kod seljakanja zbopg situacije primora n sam raditi male promjene.
A o vecem danku sanjam ali mislim da nebude dosao u iducih 14 godina, a kamoli u 4 mjeseca

.
skalar je samo zdrav i velik, a i ljudi drze puno vise skalara u puno manje litara od 200. Neznam mozda kod iduce selidbe i potrazim dobru dusu koja bi ga udomila da ne zavrsi opet negdje sam...