Ja se sve češće hvatam, kako sa neke od svojih omiljenih krvoločnih serija bacam pogled na jedan od akvarija, razmišljajući:"Ma je li taj anubijas baš na dobrom mjestu i kuda ću s ovih najnovijih tko zna koliko ancića koje čuva ludi Jura? I hoću li moći nekom uvaliti jabučare kad narastu? Baš bi još jednom izmrijestila barbuse, tak su živahni. A tek da se pandice bace na razmnožavanje, eeee gdje bi mi kraj bio?"
Ovisnost?Kakva ovisnost?Ja?Ma ne ja nisam ovisna.....ne,ne ja samo ne volim namještaj po kući pa ga bacam van...a taj prostor onda tako jadan prazan popunjavam akvarijima...pa šta onda ako ćemo spavati na podu...pih...kome treba taj ogroman krevet kad tu stane još koji akvarij.... 
Otkad sam došla s AKTER-a šećem namještaj po sobi, pokušavajući ugurati još jedan akvarij. Jedan ormarić je već prognan iz sobe, krevet je na nemogućem položaju, al neka, akvarij je unutra. To je za sad peti i još mogu izbaciti jedan stol, pa što onda što će mi kompjutor biti na podu ispod kreveta, osim toga i taj krevet????? Kome treba? A koliko bi to još mjesta bilo.
Mogla bi lijepo u sredinu sobe staviti fotelju i okolo, zna se.